Title of a News Article

Ceylanpınar hizmete kavuşuyor

.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar’da ‘Prestij Cadde Uygulaması’ kapsamında ilçe trafiğinde büyük önem taşıyan 2 ayrı bulvarı sıcak asfaltla buluşturdu. Büyükşehir ekiplerince İlçe Mezarlığında bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Asfalt Şubesi ekiplerince sürdürülen asfaltlama çalışmaları kapsamında 1009. caddenin asfaltı tamamlanırken 1014. caddede ise çalışmalarda sona gelindi.

ŞUSKİ, TEDAŞ ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği içersinde yapılan prestij cadde uygulaması kapsamında alt yapısı tamamen yenilen caddelerde tamamı Büyükşehir Belediyesi’nin ekipmanlarıyla asfaltlanan caddeler ilçe halkının hizmetine sunuluyor. Çalışmaları yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Acar, Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gültekin ilçe halkına yaraşır hizmet için çalışmaya devam edileceğini belirtti.

Tüm ilçelere hakkaniyet içerisinde Başkan Nihat Çiftçi'nin talimatlarıyla hizmet yapıldığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Acar: "Büyükşehire Belediyesi Kentin 20 bin metre karesinden sorumludur. İlçe belediyelerimizle birlikte her türlü hizmeti her noktaya ulaştırmak için çalışıyoruz. Büyükşehir her yerde ve herkese ulaşıyor. Bu anlamda Ceylanpınar ilçemizdeki mezarlık onarımını gerçekleştiriyoruz. 200 dönüm asfalt uygulaması yaptık. 60 bin ton asfalt serdik. kısa sürede tamamlanacak. çevre düzenlenmesi yapılarak ilçemize çok güzel bir cadde hizmeti sunulacak. Tüm ilçelerimizde ve şehir merkezinde de çalışmalarımız sürüyor. 2019 yılına kadar AK Belediyecilik farkını ortaya çıkaracağız" diyerek emeği geçenleri kutladı.

İlçedeki hizmetlerden dolayı Ceylanpınar halkı adına Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol: "Ceylanpınar hak ettiği hizmeti görüyor. Büyükşehir Belediyesine müteşekkiriz. El birliği ile ilçe halkımızın refahını yükseltmek için çalışıyoruz. 30 yıllık hizmetler yapılıyor. Böyle bir hizmeti ilçemize kazandıran İlçe belediyemize ve Büyükşehir Belediyemizin kadrolarına teşekkür ediyorum" dedi.

İlçedeki değişim ve dönüşüm için yapılan hizmetlerden dolayı İlçe ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gültekin ise ilçenin değiştiği ve güzelleştiğini ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2017, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142