Title of a News Article

Ceylanpınar için özel ekip kuruldu

.

Ceylanpınar için özel ekip kuruldu
banner206
Ceylanpınar ilçesinde son günlerde artan hırsızlık olayları üzerine özel ekip kurulduğu bildirildi.
Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar, faillerin yakalanması için kapsamlı çalışma başlattıklarını belirtti. Hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve faillerin bulunması için özel ekip kurduklarını ifade eden Duyar, kurulan ekibin 7/24 çalıştığını vurguladı. İlçede yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili bütün delillerin incelendiğini ve en kısa zamanda olayı aydınlatacaklarını söyleyen Duyar, benzer olayların yaşanmaması için de çalıştıklarını ifade etti.

Duyar, "Kurduğumuz özel ekip, ilçemizde kör nokta olarak tabir ettiğimiz kamera ve ışıklandırması zayıf olan noktaları ve iş yerlerini ilçe belediyesi ve DEDAŞ yetkileriyle koordineli bir şekilde çalışarak tespit etmiştir. Güvenlik kamerası olmayan iş yeri sahiplerine güvenlik kamerasının önemi hakkında gerekli bilgiler verilmiştir" dedi.

Vatandaştan gelen bütün ihbarları temkinli ama çok hızlı bir şekilde değerlendirdiklerini söyleyen Duyar, "Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Bütün ihbarları değerlendiriyoruz. Hiçbir ihbarı görmezden gelmiyoruz ve olaylara çok hızlı müdahale ediyoruz" dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 23:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195