Title of a News Article

Ceylanpınar şantiyeye döndü

.

Ceylanpınar şantiyeye döndü
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde başlattığı Eşit Hizmet Atağını Ceylanpınar'da devam ediyor. Yenilikçi ve ilkeli çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, planlı bir çalışma ile Şanlıurfa'nın geleceğini inşa ediyor.

Ceylanpınar'da Prestij Caddesi, modern semt pazarı, spor sahası, yeşil alan çalışmaları ve alt yapı anlamında ilçede yenilikçi çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediyesi, İlçenin yaşam standardını yükseltiyor. Bu kapsamda Ceylanpınarlı vatandaşların yıllardır beklediği hizmetleri birer birer hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e tüm vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

Prestij cadde çalışmaları kapsamında ilçenin alt yapısı sil baştan yenilenirken, İlçede yapımı devam eden modern semt pazarı ve spor sahası çalışmalarında da sona gelindi. İlçeyi modern bir kimliğe büründürmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, modern kültür merkezi ve ilçeler arası otogar projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Birbirini takip eden projelerin hayata geçirilmesiyle, Ceylanpınarlıların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, İlçe girişine 20 dönümlük Ceylanpınar Parkı'nı kazandırdı.

İlçedeki yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, 21 bin metrekare yeşillendirme ile yaklaşık 10 bin ağaç dikerken, ilçede bulunan mezarlıklarda revizyon ve çevre düzenleme çalışmalarını da sürdürüyor.

 

123 BİN METREKARE KİLİTLİ PARKETAŞI DÖŞENDİ

İlçenin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, 123 bin metrekare kilitli parke döşerken 11 bin metrekare de sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Devam eden prestij cadde çalışmaları kapsamında ilçenin büyük bir çoğunluğuna sıcak asfalt götürecek olan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ayrıca kırsal bölgelerde de aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 150 bin metrekare sathi kaplama, 64 bin metrekare de stabilize yol yaparak kırsal mahallerde aktif bir şekilde belirlediği çalışmalarına devam ediyor.

 

ALTYAPIDA BÜYÜK REVİZYON

İlçede yıllardır yaşanan altyapı sorununa kalıcı çözümler üretmek için tüm ilçe merkezinde yeni bir planlama yapan Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri ise, İlçede 19 bin 321 metre kanalizasyon, 24 bin 468 metre içme suyu hattı yapıldı. Bununla birlikte kırsal bölgelere içme suyu sağlamak için yeni sondaj kuyusu açtı.

Ayrıca yenilikçi yaklaşımları ile enerji de büyük bir tasarrufa geçen ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, ilçede kurmayı planladığı Güneş Enerji Santrali için de çalışmalarına başladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2017, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195