Title of a News Article

Ceylanpınar’a Bağlı 12 Mahalle Temiz Suya Kavuştu.

Ceylanpınar’a Bağlı 12 Mahalle Temiz Suya Kavuştu.

Ceylanpınar’a Bağlı 12 Mahalle Temiz Suya Kavuştu.
banner206
 Ekipler tarafından Suyu yetersiz olan ve sağlıklı suyu bulunmayan mahalleler için çalışma başlatılıp içme suyu sistemleri yenilendi. Ve 12 mahalle içme suyuna kavuştu.

 Yapılan çalışma ile mahallelerde çalışmayan ya da içmeye elverişsiz dalgıç pompaları, arızalı Trafolar, ve sorunlu olan içme su sistemleri yenilendi.

 

Büyük Şehir il encümeni Mehmet Bayol ise konuşmalarında şunları söyledi.

Şanlıurfa ilçelerinde Ceylanpınar ilçemize yapılan hizmet hiçbir ilçeye bu kadar hizmet gitmemiştir.7 sondaj kuyusunu açtık 12 içme suyu kuyusun,da pompa, pano ve boruları yeniledik ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne ve Belediye Başkanımız Menderes Atilla’nın girişimleri ile bizleri geri çevirmediler.Bu hizmeti yapmaktan gurur duyuyoruz Ceylanpınar köylerinde ne gerekirse yapılacak ve Ceylanpınar İlçemizin tüm köylerinde içme su sıkıntısı kalmadı.

 

Maden köyü sakinlerinden Mahmut Akbaba ise konuşmalarında şunları söyledi.

Daha önceleri ise kendi imkanlarımızla içme su kuyusunu kazdık küçük bir dalgıç kulandık su ihtiyacımızı karşılamak için kimseler bizleri sormazdı.Şimdi ise Allaha şükürler olsun şimdiki Belediyemiz ise tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor dedi.

 

Ay doğdu köyü sakinlerinden İsa Aslanlar  ise Eskiden dalgıçlarımız yandığında köyümüzde imc usulü ile para toplayarak dalgıçlarımızı tamirini yaptırırdık şimdi ise AK Parti Büyük Şehir Belediye Başkanımız ve Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla tüm sıkıntılarımızı giderdiler ben sizin aracılığınızla teşekkür erdim dedi.   

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195