Title of a News Article

Ceylanpınar’da alt yapı çalışmaları hız kazandı

Ceylanpınar’da alt yapı çalışmaları hız kazandı
banner206

Ceylanpınar Belediyesi, ilçe merkezinde sürdürdüğü kanalizasyon ve su şebekesi çalışmalarına hız verdi.

2014-2015 yılları arasında Ceylanpınar ilçe merkezinde 13 bin 500 metre alt yapı kanalizasyon, 17 bin 500 metre altyapı içme su şebekesi çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan Ceylanpınar Belediyesi, alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatıyla Urfa kapısı yolunda kanalizasyon ve su şebekesi döşeniyor.

Urfa kapısı yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, Urfa kapısı olarak adlandırdığımız 1014. cadde üzerinde 7-8 okulumuz bulunuyor. Buna rağmen bu cadde de kanalizasyon ve su şebeksi yoktu. Okullardan gelen talep üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyesi iş birliği ile bu alanda alt yapı çalışmalarına başladık. Ayrıca alt yapı çalışmaları bittikten sonra yine büyükşehir ve Ceylanpınar Belediyemizle birlikte bu caddemizi 25 metrelik prestijli bir cadde yapacağız. Bu yolumuzu Ceylanpınarlı hemşerilerimizin hizmetine en kısa zamanda koyacağız. Yolumuzun ihalesi yapıldı. Alt yapısı bitti ve prestij caddemizin çalışmalarına ise en kısa zamanda başlayacağız. ifadelerinde bulundu.

Urfa kapısı yolunda yapımı devam eden alt yapı çalışmalarında 2 bin 600 metre altyapı kanalizasyon, 300 metre alt yapı içme su şebekesi yapılacak. Ceylanpınar Belediyesinin ilçe genelinde devam eden alt yapı çalışmaları kapsamında 2016 yılı içerisinde ilçe merkezi ve kırsalda 8 bin 500 alt yapı metre kanalizasyon, 10 bin metre alt yapı içme su şebekesi yapılması planlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195