Title of a News Article

Ceylanpınar’da jandarmaya yakalandılar...

Ceylanpınar’da jandarmaya yakalandılar...
banner206

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde bir araçta yapılan aramada; 102 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 1’i tutuklandı.

Ceylanpınar Cumhuriyet Savcılığınca, yürütülen soruşturma kapsamında; Şanlıurfa İl J.K.lığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde; Ceylanpınar’da bir araç durduruldu. Araçta arama yapan jandarma ekipleri,  102 gümrük kaçağı cep telefonu, 65 adet cep telefonu şarj aleti ve 72 adet cep telefonu şarj kablosu ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Jandarma Komutanlığındaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 3 kişiden 1’i tutuklanırken, diğer iki kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195