Title of a News Article

Ceylanpınar’da o mahalleye stabilize yol

Ceylanpınar’da o mahalleye stabilize yol
banner206

Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin koordineli çalışmaları kapsamından ilçe kırsalında çalışmaları devam eden stabilize yol çalışmaları Akbulut Mahallesinde sürdürülüyor.

Belediye ekiplerinin aralıksız çalışmalarına devam ettiği stabilize yol çalışmalarında öncelikli olarak Mahallede yer alan Okul ve Camilerin yol güzergahları başta olmak üzere ana yola bağlantılı yolların çalışmaları yapılıyor. Ceylanpınar Belediyesine bağlı ekipler Akbulut Mahallesinde yapımını sürdürdüğü stabilize yol çalışmalarını en kısa zamanda tamamlamayı amaçlıyor.

Akbulut Mahallesinde stabilize yol çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol’’Burada Mahalle içi yollarımız kötü durumdaydı Mahalle sakinlerimizden gelen yoğun talepler üzerine Belediye Başkanımız Menderes Atilla’nın talimatıyla stabilize yol çalışmalarına başladık. En kısa zamanda Mahallemize Kültür evi yapım çalışmalarına başlayacağız. Geçtiğimiz yıl Akbulut Mahallemizin anayolunu 1. kat asfaltını yapmıştık bu yıl ise 2. kat asfalt çalışmalarını yapacağız. Mahallemizin içme su sıkıntıları vardı su şebekesi için ihalesini yaptık en kısa zamanda 3 bin metre su şebekesi çalışması yapılacak. Ayrıca mahallemizin ön planda ne sıkıntıları varsa mümkün mertebe yapmaya çalışıyoruz.’’ifadelerinde bulundular.

Akbulut Mahallesinde sürdürülen stabilize yol çalışmalarıyla ilgili memnuniyetlerini ifade eden Mahalle halkı ise, Bugüne kadar alamadıkları hizmetleri artık almaya başladıklarını ve bir çok eksikliklerin giderildiğini ifade ederek, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Ceylanpınar ilçe kırsalında yaşayan vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmayı amaçlayan Ceylanpınar Belediyesi, 30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrasında 38 Mahallenin yolunu stabilize yaptı. Böylece 30 Mart 2014’ten bu yana toplam 123 km. stabilize yolu, 305 km. reglaj yapılarak 120 km. 1. kat asfalt çalışması yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195