Title of a News Article

Ceylanpınar’daki çalışmalar sevindiriyor

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra ilçeler ve kırsal bölgelerde halkın sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'daki değişime öncülük ediyor. Ceylanpınarlılar Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri ile ilçelerinin her geçen gün daha da geliştiğini anlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Ceylanpınar'daki hizmetleri ile ilçeyi daha da yaşanabilir bir bölge haline getirmeye devam ediyor. Vizyonel projelerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri ilçe halkı ve muhtarlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Son olarak kısa bir süre sonra açılışını gerçekleştireceği 20 bin metrekarelik parkın yapım işlemlerini tamamlayarak, yol, su ve kanalizasyon sorunlarının yaşandığı bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da sığınmacı sayısı bakımından ön plana çıkan Ceylanpınar'da Türkiye'ye gelen Suriyeli misafirler için olanaklarını seferber ediyor. Yaşam koşullarının her geçen gün gelişime uğradığı Ceylanpınar'da, geleceği baz alarak yaptığı çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden ilçe halkı, 2016 planlamasının da kendini hissettirdiğini söyledi.

 

"BÜYÜKŞEHİR'İN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYANDIR"

Büyükşehir'in çalışmaları ile birlikte halktan da olumlu tepkiler aldıklarını belirten Ceylanpınar Mevlana Mahallesi Muhtarı Ahmet Akkurt, "Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçemiz çok büyük değişime uğradı. Bunu göz ardı etmemiz mümkün değil. Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve İlçe Belediye Başkanımız Menderes Atilla'nın çalışmaları ile birlikte şahsen benim muhtarı bulunduğum mahallede çok güzel çalışmalar hayata geçirildi. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Gerçekten hak ettikleri yerde oluyorlar. Başkan Nihat Çiftçi ve ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum ve hizmetlerinin devamını diliyorum" dedi.

 

"CEYLANPINAR BÜYÜK DEĞİŞİME UĞRADI"

İlçedeki değişimi anlatan Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Abdulhakim Çevik ise son yıllarda alt ve üst yapıda büyük değişim gözlediklerini anlattı. Muhtar Çevik, "Büyükşehir Belediyesi'ne ilçemize kazandırdığı yeni parklardan dolayı, alt ve üst yapıda hayata geçirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Bunun yanı sıra biz eskiden yollarımızda yürürken büyük sıkıntı çekerdik. Her yer çamur yığınları ve su birikintileri içerisindeydi. Şimdi ise parke taşı ile döşenen yollar ve revize edilen kaldırımlar ilçenin görünümünü değiştirdi. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştu. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, 2016 planlamasının yürütüldüğü Ceylanpınar'da bu yıl da çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195