Title of a News Article

Ceylanpınar'ın Asırlık Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Ceylanpınar’ın 100 yılı aşkın devam eden sorunları Ankara’da masaya yatırıldı.

Ceylanpınar'ın Asırlık Sorunu Çözüme Kavuşuyor
banner206

 Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Ceylanpınar’ın kangren olmuş sorunları için, Ceylanpınar’dan gelen heyetle Bakanlıkta bir toplantı gerçekleştirdi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök’ün önderliğinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında bir araya gelen, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ilçenin sorunlarını Bakan Faruk Çelik’e aktardı.

 
TİGEM Genel Müdürü Halis Bilden, Çevre ve Şehircilik Genel Müdürü Muhammed Ecel, Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya, Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney ve Şehir Planlayıcısı Genel Müdürü’nün hazır bulunduğu toplantıda Ceylanpınar’ın sorunları masaya yatırıldı.
 
İlçenin tapu problemi, göçerlerin sorunları, mücavir alanların genişletilmesi, TİGEM’den arazi alınması konularının gündeme geldiği toplantıda, Belediye tarafından kısa, orta ve uzun vadede yapılacak hizmetler masaya yatırıldı. 2.5 saat süren toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in, ilçenin sorunlarının çözümü için, yetkili bürokratlara talimat verdiği öğrenildi. Toplantıda sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağı belirtilirken, Ceylanpınar’ın önümüzdeki günlerde hızlı yapılacak olan hizmetler nedeniyle, şantiye haline geleceğinin altı çizildi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195