Title of a News Article

CHP heyeti, Urfa'da incelemelerde bulundu...

CHP heyeti, Urfa'da incelemelerde bulundu...
banner206

CHP Genel Merkezinin görevlendirmesiyle Şanlıurfa’ya gelen CHP’li milletvekillerinden oluşan heyet, ilimizde dolu yağışı sonrası zarar gören fıstık ağaçları ve hububat ekili alanlarda incelemede bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da bir süre önce dolu yağışından dolayı zarar gören çiftçileri yalnız bırakmadı. Şanlıurfa’daki çiftçilerin zarar gördüğünü öğrenen Kılıçdaroğlu, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Edirne Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya’dan oluşan heyeti ilimize gönderdi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cıdır ve İl Başkan Yardımcısı Ahmet Budak'ın da eşlik ettiği milletvekilleri, ziraat odalarını, çiftçileri, üreticileri ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya'yı ziyaret ederek, çiftçilerin sorunlarını dinledi.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, yaptığı açıklamada, “En kısa sürede bu ziyaret neticesinde oluşturulacak raporu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaşacak ve çiftçilerimizin zararlarının bir an önce karşılanması, borçlarının ertelenmesi için CHP Grubu olarak TBMM'de çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2020, 20:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195