Title of a News Article

CHP’den ŞUTSO’ya ziyaret

.

CHP’den ŞUTSO’ya ziyaret
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığı tarafından başlatılan Siyasi Uzlaşma Kültürü ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa CHP il Teşkilatı Heyeti, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanvekili Kadir Kılıçoğlu’nu ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık başkanlığında Başkanvekili Kadir Kılıçoğlu’na bir ziyaret gerçekleştiren CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı Heyeti, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretle ilgili olarak konuşan CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık; “Bugün ki ziyaretimizin sebebi, Genel Başkanlığımız tarafından başlatılan Siyasi Uzlaşma Kültürü çalışmalarıdır. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı Heyeti olarak ŞUTSO’yu ziyarete geldik. Amacımız tüm yerel dinamiklerin sorunlarını dinlemek ve var olan bu sorunlara yönelik çözüm arayışında olmaktır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Siyasi Uzlaşma Kültürü çalışmalarıyla ülkemiz için ne gerekli ise onu yapmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

ŞUTSO Başkanvekili Kadir Kılıçoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilimizin mevcut ekonomik durumunu ve gündemle ilgili düşüncelerini paylaştı. Gerçekleşen ziyarette Meclis Üyeleri Halil Peltek, Mustafa Sonekinci, Ahmet Sambur ile Genel Sekreter Faruk Yaşar da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195