Title of a News Article

Çiftçi, Akrabalarına Evet'i anlattı

.

Çiftçi, Akrabalarına Evet'i anlattı
banner206

16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi bu kez Süleymaniye mahallesinde Akrabalarıyla  buluşarak Evet'in önemini anlattı.

Karaköprü (Büyükşehir) Belediye Meclis Üyesi Cihan Canbeyli ve ev sahibi Selahattin Canbeyli'nin Süleymaniye'de düzenlediği mahalle toplantısına Başkan Nihat Çiftçi'nin yanı sıra Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve mahalleli katıldı.

16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması için iki aydır Şanlıurfa'yı mahalle mahalle gezip çalıştığını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "İlçe ilçe, mahalle mahalle gezip memleket meselesini anlatıyoruz. Çünkü ülkemizin meselesi söz konusudur. Mevcut sistemin sıkıntılarını hepimiz yaşadık. Tepede Cumhurbaşkanı ve Başbakanın kavgası yaşandı. Dışarıdaki ülkeler ve içerdeki vesayetçiler çalışmalarımızı ve hizmetimizi engellemeye çalışıyor ve başka yöne yönlendirmek istiyor. Milletin seçmiş olduğu adamlar başkalarının kuklası durumuna geldi mi kendi memleketine hizmet edemezler. Devlet önemlidir. Devlet güçlü değilse şahısların gücü önemli değildir. Güçlü ülkenin vatandaşı olduğumuz zaman önem ifade eder" diyerek 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının iyi bir sonuçla çıkacağını sözlerine ekledi.

Halk toplantısında konuşan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise Evet'in yeni döneme katkılarını anlattı.

Toplantıyı düzenleyen Karaköprü (Büyükşehir) Belediye Meclis Üyesi Cihan Canbeyli ve ev sahibi Selahattin Canbeyli Başkan Çiftçi'ye ve katılımcılara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195