Title of a News Article

Çiftçi, çalışmaları inceledi

.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde asfaltlama işleminin tamamlanmasının ardından yollarda devam eden şeritleme ve levhalama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çiftçi, yaptığı değerlendirmesinde 450 bin metrekareyi kapsayan çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, merkez ilçelerde devam eden çalışmaları inceledi. Temasları çerçevesinde yol şeritleme ve levhalama çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Çiftçi, "Amacımız Şanlıurfa halkına hizmetin en iyisini sunabilmektir" dedi.

Şeritleme işlemlerini yapan işçilerle sohbet ederek çalışmaları değerlendiren Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Daire Başkanlığımız tüm ilçelerimizde prestij cadde çalışmalarını tamamlamasının ardından şimdi de Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğümüz mevcut yollardaki şeritleme ve levhalama çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattı. Toplamda 450 bin metrekarelik bir işlem gerçekleştiriliyor. Çalışmalar esnasında trafikte olası bir sıkışmanın yaşanmaması için arkadaşlarımız çalışmalarını akşam saatlerinde yapıyor. Amacımız Şanlıurfa'ya hizmet sunmaktır. Bu çerçevede emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2017, 17:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 7 yıl Önce

bu yapılan hizmet değil bu görev yapılan hizmetlerden bahsedin bakalım ne yapılmış

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142