Title of a News Article

Çiftçi: Ceylanpınar gelişiyor

.

Çiftçi: Ceylanpınar gelişiyor
banner206

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerini güzelleştirmek için çalışmalarını ve yatırımlarını araklıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar'da açılışlar gerçekleştirdi. Başkan Çiftçi: "Ceylanpınar güzel bir ilçemizdir. Tüm gelişmeleri hakkediyor" dedi.

 Ceylanpınar'ın gelişmesi ve güzelleşmesi için birçok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı Semt Sahası ve Semt Pazarını törenle açılışı gerçekleştirildi.

İlçe Belediyesiyle koordineli bir çalışmayla ilçeyi kalkındırmaya yönelik projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi:" Gerek Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı gerekse Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanlığımız, teşkilatlarımız ve yine Ceylanpınar'a hizmet veren Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız başta Kaymakamlığımız olmak üzere hepsiyle güzel ahenkli bir çalışma içersindeyiz. İşte bu ahenkli çalışmanın getireceği sonuç Ceylanpınar'a gelişme demektir. Fatih Sultan Mehmet Mahallemizde Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın bir semt pazarını yaptık. Esnafımızın belli bir düzen içersinde kışın yağmur altında olmadan, yazın güneş altında olmadan çalışma imkanı sunacak. Ceylanpınar halkımızın da bu semt pazarı sayesinde nezih bir alışveriş imkanına kavuşacak. Kenetlendiğimizde başaramayacağımız hiç bir şey yoktur. Ceylanpınar isminde de anlaşıldığı üzere kadim ve aynı zamanda verimli topraklar üzerinde kurulu çok güzel bir ilçemizdir. Tüm gelişmeleri hakkettiğini belirtmek istiyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle semt pazarımızın Ceylanpınar'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla: Büyükşehir ve Ceylanpınar İlçesi olarak el ele Ceylanpınar’ın makus talihini değiştirmeye ve güzelleştirmeye çalışıyoruz. Ceylanpınar'ı yaşanır bir ilçe yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

 Yapılan yatırımdan dolayı Büyükşehir'e teşekkür eden ilçe Kaymakamı Ahmet Karatepe ise: Açılan bu hizmetin hayırlar getirmesini Cenabı haktan diliyorum." diyerek hayırlı olmasını diledi.

 

"GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ"

Ceylanpınar gençlerinin spor yapabilmeleri  için Cumhuriyet Mahallesinde İlçe Belediye Başkanı,İlçe Kaymakamı, AK Parti İlçe Başkanı ve Gençlerin katılımı ile Büyükşehir Belediyesinin yaptığı semt sahasının açılışı gerçekleşti.

Şanlıurfa'nın çok genç bir nüfusa sahip olduğunu ve idealit gençlik yetiştirme anlamında yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Çifçi:"Ceylanpınar gençliği önemli, gençlik bizim geleceğimizdir. Bizim reisimiz bizim hükümetimiz bizim liderlerimiz gençlere çok güveniyor. Güvendiği için de 16 Nisanda olacak olan halk oylamasında gençlerimiz 18 yaşında seçilme hakkı getiriyor. Çünkü biz artık Türkiye'deki gençliğin eski gençlik olmadığını biliyoruz. Araştıran bir gençlik, yenilenen bir gençlik, atasını unutmayan, milli manevi değerlerine bağlı kalan, toprağını seven ve memleketini seven, eğitimine önem veren bir gençlik oluşturmak istiyoruz. Bu semt sahası ilçede bir ilktir. Gençlere yönelik gençlik merkezi projemiz var. İstiyoruz ki gencimiz geleceği okuyabilsin ve gerçekten kendini geliştirebilsin. Enerjisini spor alanlarında, gençlik merkezlerinde, kapalı spor alanlarında sarf edebilsin. Memleketini sevsin Ceylanpınar'ını sevsin, Şanlıurfa'sını sevsin. Geleceğe güzel bir umutla bakalım. Gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimize hayırlı uğurlu olsun diyoruz" dedi.

Başkan Çiftçi, daha sonra İlçe Kaymakamı ziyaret etti. Başkan Çiftçi, daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığına geçerek İlçe Başkanı Ahmet Gültekin ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek teşkilat çalışmalarını değerlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2017, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142