Title of a News Article

Çiftçi'den Göbeklitepe açıklaması

.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'nda 2019 yılını "Göbeklitepe Yılı" olarak ilan etmesi ile ilgili bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Cumhurbaşkanımıza tüm Şanlıurfa halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamasında 2019 yılını "Göbeklitepe Yılı" ilan etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması Şanlıurfa'da büyük sevinçle karşılandı.

Şanlıurfa'nın ilçesi olan ve sınırın sıfır noktası Akçakale'deki temasları sırasında partisinin grup toplantısını canlı yayından takip eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de birer açıklama yaparak 2019 yılının "Göbeklitepe Yılı" ilan edilmesinin şehre çok büyük turizm katkısında bulunacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Şanlıurfa halkı adına teşekkür eden Başkan Çiftçi, yaptığı açıklamasında "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'mıza bir müjdesi oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza halkımız adına 2019 yılını Göbeklitepe Yolu olarak ilan ettiği için teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı iletiyoruz. Şanlıurfa 12 bin yıllık bir şehir. Şanlıurfa turizm alanında da gerek inanç merkezleri ile Halil İbrahim, Hazreti Eyüp ve Hazreti Şuayp Peygamberimizin ayak izlerinin oldu bir şehir. Böylesine bir şehre bir yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Göbeklitepe yılı ilan edilmiş olması Şanlıurfa turizmine yapılabilecek en büyük katkıdır. Tekrardan sınırın sıfır noktasından teşekkürlerimizi iletiyoruz" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, açıklamasının ardından Akçakale temaslarına devam etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2018, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195