Title of a News Article

Çiftçi: Derdimiz hizmet etmektir

Ramazan ayı dolayısıyla Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde bir çok etkinliğe imza atan Büyükşehir Belediyesi, son iftar programında Suruçluları aynı çatı altında buluşturdu. Programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Derdimiz algı operasyonları oluşturmak değil, Milletimize hizmet etmektir" dedi.

Suruç programı kapsamında ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımı sürdürülen alt yapı ve  prestij cadde uygulamalarını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bölge esnafıyla sürdürülen çalışmaları değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, gün içerisinde vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Suruç Namık Kemal Ortaokulunda verilen iftar programına katılan Başkan Nihat Çiftçi, Suruçlularla seslendi.

Buradaki konuşmasında Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelerde yoğun bir çalışma temposu ile yoluna devam ettiğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Belediyecilikte derdimiz algı operasyonları oluşturmak değil. Derdimiz kadim olan, muhafazakar ve toprağına bağlı olan milletimize hizmet etmektir. AK Belediyeler olarak az konuşur, çok iş yaparız" dedi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "TÜM İLÇELERE HİZMET ULAŞTIRIYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi olarak Suruç'un yıllardır en büyük sorunu olan alt yapıya net çözümler ürettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Suruç'ta yıllardır içme suyu, kanalizasyon ve yol  problemi vardı. Yıllardır Suruç'ta park alanları yapılmamıştı. Büyükşehir Belediyesi olarak bunun farkında ve bilincindeyiz. Adalet içerisinde Suruç'a hizmet getirmeye çalışıyoruz. Suruç'ta ilk kez dört ay önce 5 bulvarı ilk kez sıcak asfaltla buluşturduk. Şuanda ise Suruç'un tümünde alt yapı çalışmalarına başladık. Alt yapısını tamamladığımız gibi üst yapı çalışmalarına başlayarak tüm ilçeyi asfaltlayacağız. Bölgenin ve Şanlıurfa'nın en güzel ilçesi olan Karaköprü'de Belediye Başkanlığı sürecinde yaptıklarımız görülüyor. Amacımız tüm ilçelerimizi Karaköprü gibi yapmaktır. Kürt, Türk ve Arap ayrımı yapmaksızın tüm ilçelerimize eşit bir şekilde hizmet edeceğiz ve ediyoruz" diye konuştu.

 

"ÇOK KONUŞANLARDAN DEĞİL, YAPTIKLARIMIZLA KONUŞULACAĞIZ"

"Şanlıurfa'ya hizmet etmek için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ve Milletim beni görevlendirdi" diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Her şey geçicidir, kalıcı olan şehirler ve milletimizdir. Her zaman meydanlarda konuşanlar olur. Bizler çok konuşanlardan değil icracı olarak hatırlanacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Belediyeciliği biliyor ve hizmet etmeyi seviyoruz. Tüm ilçelerimizin birlik ve beraberlik içerisinde yapacağı bayramlaşma Bayramın 2. günü saat 13.30'da Büyükşehir Belediyesi SUKAY'da yapılacaktır" şeklinde konuştu.

 

KAYMAKAM ÇİFTÇİ, "BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN KATKILARIYLA SURUÇ'UN KADERİ DEĞİŞİYOR"

Programa katılan Suruç Kaymakamı Abdulllah  Çiftçi ise "Suruç yıllardır hizmeti özlemiş bir ilçemiz. İnşallah Büyükşehir Belediyemizin ve Milletvekillerimizin katkılarıyla Suruç'un kaderi değişiyor. İlçemizde alt yapı çalışmaları başladı ve devam ediyor. Kısa bir süre içerinde de ilçemize iki adet prestij caddeye kavuşacağız. 1 Yıl içerisinde de Suruç'un bütün alt yapı problemleri bitmiş olacak. Bu noktada hizmet eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

VEKİL YILDIZ, "SURUÇ'U DEĞİŞTİRİYORUZ"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız da programda Suruç'un Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri ile değişim yaşadığına dikkat çekti. Vekil Yıldız, "Suruç'un yüzde 40'lık bölümüne AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi bakıyor. Yıllardır ötekileştirilmiş Suruç'umuz için bulunmaz bir şey. Yıllardır hizmet alamayan alt yapısı olmayan, yolları ve parkları olmayan bir ilçemizdi. Suruçlulardan ricamız biraz da olsa zaman tanımamızdır. İlerleyen aylarda bazı şeyler gözle görülebilecek. İlçemizde yapılacak olan prestij caddeler ve nitekim değiştirilmiş alt yapısını bütün vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Suruç'un geleceğini güzel bir şekilde yapılandırmak için buradayız" diye konuştu.

Öte yandan AK Parti Suruç İlçe Başkanlığına geçen Başkan Nihat Çiftçi, İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve  Parti teşkilatıyla değerlendirme toplantısı yaptı.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2016, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195