Title of a News Article

Çiftçi: Halkın kararıyla güzel olur

.

Çiftçi: Halkın kararıyla güzel olur
banner206

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra ilçe temaslarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik'te sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kırsal mahalle muhtarları ve kamu kurum yetkilileri ve esnafla bir araya gelerek halk oylamasının önemine dikkat çekti.

Kentin tamamında alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanında Sosyal Belediyeciliği de uygulayan Büyükşehir Belediyesi bu bağlamda tüm vatandaşa ulaşıyor.

Türkiye'nin çok önemli bir sürece girdiğini ve halkın önemli bir karar aşamasında olduğunu belirten Başkan Çiftçi, güzel bir geleceğin halkın kararıyla olacağını ifade etti. Birecik'te düzenlenen STK, Muhtar, Teşkilat, Kadın toplantısında konuşan Başkan Çiftçi: "Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz her zaman fakirin yanındayız. Evlerine misafir olmaktan onur duyuyoruz. Her zaman halkımızın yanındayız. Halkımızın emrindeyiz. Bir ve beraber olarak Şanlıurfa'mıza hizmet ediyoruz. Birlikte güzel bir yolculuğa çıkıyoruz. 16 Nisan'daki halk oylamasını bilhassa kadınlarımıza teslim ediyoruz" dedi.

16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği halk oylamasının parti seçimi olmadığının altını çizen Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı: "Türkiye'de önemli bir süreçteyiz. 16 Nisan basit bir seçim değil. 16 Nisan hiç bir partinin seçimi değil. 16 Nisan Türkiyle, Küdrüyle, Türkmeniyle Arabıyla, Çerkeziyle hepimizin ortak değerlerinin geleceğinin önünü açacak bir seçimdir" dedi.

Başkan Çiftçi, Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Birecik AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ve meclis üyeleriyle birlikte Birecik esnafını ziyaret ederek halk oylaması hakkında esnafı bilgilendirdiler. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195