Title of a News Article

Çiftçi, Harran'a da el attı

.

Çiftçi, Harran'a da el attı
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi,  Harran İlçesinde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını denetledi.

Yoğun mesaisinin ardından Şanlıurfa'nın açık hava müzesi  olan Harran'ı ziyaret eden Başkan Çiftçi, kentin turizmi için büyük önem arz eden çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmaların yapıldığı alanda yer alan esnafla görüşen Başkan Çiftçi, Harran İlçesiyle hassasiyetle ilgilendiklerini anlatarak, Büyükşehir Belediyesinin ilçede gerçekleştirdiği çalışmaları aktardı.

Büyükşehir Belediyesin tarafından Harran İlçesinde Hayat-ı Harran-i Caddesinde yürütülen parke taşı döşeme ile alt ve üst yapı çalışmalarını denetleyen Başkan Çiftçi,  "İlçenin turizm bölgesi olması münasebetiyle çalışmalar Şanlıurfa için önem taşıyor. Bu yüzden Harran İlçesi bizim için çok önemli bir çalışma alanı" dedi.

Öte yandan Harran İlçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından;  91 kilometrelik 1. kat ve 2. kat asfalt çalışması ile Eski Harran Mahallesinde yapılan Taziye evi  devam ederken, 108 Bin metre karelik kilitli parke taşı döşeme işinin 59 bin metrekarelik kısmı ile 136 km sathi kaplama ve 76 km stabilize yol  tamamlandı. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ise ilçede 4 bin 759 metre içme suyu hattı ile 5 bin 265 metre kanalizasyon hattı döşedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2015, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195