Title of a News Article

Çiftçi “Hayırlı olsun

.

Çiftçi “Hayırlı olsun
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Genel Başkanlığı için ismi açıklanan Binali Yıldırım ile ilgili, “Ben açıklanan adayımıza hem başarılar, hem de hafta sonu yapılacak olan genel kurulun AK Partimize, ülkemize, hayır, bereket, kalkınmışlık, kardeşlik getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükşehir Belediye binasında düzenlediği toplantıda konuşan Çiftçi, AK Parti Olağanüstü Kongresi ile ilgili de konuşarak, AK Parti'nin yeni genel başkan adayı Binali Yıldırım'ın Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Çiftçi, hafta sonu yapılacak olan AK Parti Genel Kurulu'na katılacaklarını dile getirerek, “Bugün itibariyle mensubu bulunmuş olduğum AK Parti'nin genel başkan adayı açıklanmıştır. Allah'ın izni ile hafta sonu genel kurulu yapılacak ve bizler de Şanlıurfa'nın delegeleri olarak gidip reyimizi kullanacağız. Ben açıklanan adayımıza hem başarılar, hem de hafta sonu yapılacak olan genel kurulun AK Partimize, ülkemize, hayır, bereket, kalkınmışlık, kardeşlik getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

 

“Hz. Eyyüp Sabır Etkinlikleri ertelendi”

Başkan Çiftçi, 20 Mayıs 2016 Cuma günü düzenlenmesi planlanan 'Hz. Eyyüp Sabır Günleri' programının ertelendiğini de sözlerine ekleyerek, ertelemenin yoğun geçen 19 Mayıs etkinlikleri ve yaklaşan Ramazan ayının maneviyatına uygunluğu için karar alındığını kaydetti. Çiftçi, 'Hz. Eyyüp Sabır Günleri' programını 4 Haziran’da gerçekleştireceklerini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195