Title of a News Article

Çiftçi, "Her zaman esnafımızın yanındayız"

.

Çiftçi, "Her zaman esnafımızın yanındayız"
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İmam Keskin Buğday Pazarı esnafı ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İlk olarak bölge esnafını ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, esnafın taleplerini dinleyerek, bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları aktardı.

İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı Kemal Oflaz ve Dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, burada bir süre sohbet etti. Daha sonra Buğday Pazarı esnafı ile istişare toplantısı yapan Başkan Çiftçi, esnafın görüş ve taleplerini değerlendirdi.

 

"SORUNLARA HİÇ BİR ZAMAN DUYARSIZ KALMAYACAĞIZ"

Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman esnafın yanında olduğunu belirten Başkan Çiftçi, esnafla birlikte Şanlıurfa'yı Türkiye'nin tarım merkezi haline getireceklerini vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet noktasında  vatandaşların ve esnaf gruplarının her zaman görüşlerini alarak istişare halinde olduklarını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, " Esnaflarımızı önemsiyoruz, esnafımızın yüzü güldüğü zaman bizde onlara hizmet eden kişiler olarak mutlu oluruz. Dolayısıyla esnafın her sektörü bizim için önemli. Şanlıurfa bir tarım şehri, verimli topraklarıyla ve sulandırılabilir ovalarıyla belki de gelecekte Türkiye için en önemli merkezlerden olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Eksiliğimiz  görüldüğünde kapımız ve telefonlarımız her zaman esnafa açık. Sorunlarınıza hiç bir zaman duyarsız kalmadık ve kalmayacağız. Esnafımızı ve başkanımızı kutluyorum, Şanlıurfa adına teşekkür ediyorum.  İmam Keskin esnafına bu güzel salonu oluşturarak bu birlik ve beraberlik ve dayanışmayı gösterdiği için Şanlıurfa'mızda örnek gösterilecek birlikteliklerden bir tanesidir" şeklinde konuştu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195