Title of a News Article

Çiftçi; Hizmet için çalışan bir kadroyuz

.

Çiftçi; Hizmet için çalışan bir kadroyuz
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Siverek İlçe Başkanlığı ile Siverek Belediyesini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Millete hizmet yolunda çalışan bir kadroyuz" dedi.

Siverek ilçesinde yapımı devam eden proje çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Siverek İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede Başkanlığa seçilen AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Çiftçi, yeni yönetime ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Ziyarette AK Parti kadrolarının birliktelikle çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, “Siverek ilçemizde çok güzel bir kongre gerçekleşti. Yeni yönetimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni gelen arkadaşlarımız AK Parti şemsiyesi altında halkımıza hizmet verecekler. Bugüne kadar ilçe teşkilatımızda görev yapmış olan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bu dava böyle değişik zamanlarda farklı görevlerde bulunuyoruz. Bu görevler millete hizmet görevleridir. Partiye hizmet görevleridir" dedi.

AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ise Başkan Çiftçi'nin ilçe teşkilatına yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 

Başkan Çiftçi, daha sonra Siverek Belediyesini ziyaret etti. Siverek Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu tarafından karşılanan Başkan Çiftçi, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Her ilçede eşit bir şekilde hizmet verdiklerini belirten Başkan Çiftçi, "Siverek ilçemizde şehir parkı yapımı için proje çalışmasını tamamladık ve yüklenici firmaya yer teslimi sağlandı. Önümüzdeki aylarda Şehir parkının temelini atacağız. Çöp nakil istasyonu almış olduğumuz büyük tırlarla çöplerin naklini başlatacağız. Kültür merkezi inşaatımız tamamlanmak üzere ve Siverek'te Büyükşehir Belediyesinin hizmet binasının yapımı ve arıtma tesisinde çalışmalar devam ediyor. Millete hizmet yolunda onlara hizmet eden kadrolarız. Siverek ilçe belediyesi olarak bizler Büyükşehir Belediyemizle birlikti istişare ederek bir bütün olarak halkımıza hizmet veriyoruz" dedi. 

Başkan Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra esnafla bir araya geldi. Esnafla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Çiftçi, ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142