Title of a News Article

Çiftçi, ilçe gezilerine başladı

.

Çiftçi, ilçe gezilerine başladı
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Bozova'daki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Göreve geldiği ilk günden buyana tüm ilçelerin genel fotoğrafını çekeceklerini belirten Başkan Çiftçi, bugün de AK Parti Bozova İlçe Başkanlığını, Bozova Belediyesini, Bozova Oda başkanlıklarını ve esnafı ziyareti etti.

İlk olarak Bozova AK Parti İlçe Başkanlığında muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çiftçi, talepleri tek tek not etti.

Sorunlara çözüm bulmak için sorunları yerinde görmemiz gerekiyor diyen Başkan Çiftçi, Kurum ve kuruluşlarla bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Bölge esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Çiftçi, vatandaşlarımızın sorun ve önerilerini masaya yatıracaklarını söyledi.

Ziyaretleri kapsamında Bozova Ziraat Odasına geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, burada bir açıklama yaptı.

"Bu gün Bozova İlçemizdeki Kurum ve kuruluşları, teşkilatımızı, esnaf kardeşlerimizi ve vatandaşlarmızı ziyaret ettik. Biz ilçemizin sorunlarını bölgede vatandaşlarımızla birlikte tespit ediyoruz. Allahın izniyle sorunların masaya yatırarak çözeceğiz. Esnaf kardeşlerime ve Sivil Tolum temsilcilerine sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde ilçemize bir daha gelerek esnaf kardeşlerimizle uzun süren görüşmeler yapmak istiyorum.  Bozova bizim için çok önemlidir, Fırat Nehrine sahili olan ve kent merkezine en yakın ilçe özelliği olan verimli topraklarıyla tarımda öne çıkan bir ilçemizdir. Allahın izniyle omuz omuza dayanarak her sorunun üstesinden geleceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemizde yapacağımız çalışmaları ilerleyen sürelerde göreceğiz, zamanla bütün sorunlar çözülmüş olacak" dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195