Title of a News Article

Çiftçi, ilçelerdeki çalışmaları inceledi

.

Çiftçi, ilçelerdeki çalışmaları inceledi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek İlçesinde yapımına başlanılan yüzme havuzu ve Sosyal tesisin temel atma törenine katıldı. Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı da ziyaret eden Başkan Çiftçi, yeni belediye binasının hayırlı olmasını diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa- Siverek karayolunun 2'nci kilometresinde bulunan çamlık alanda düzenlenen temel atma törenine katıldı. Törene, Başkan Çiftçi'nin yanı sıra AB Uyum Komisyonu Başkanı Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Kasım Gülpınar, Siverek Kaymakamı Metin Demirel, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yüzme havuzunun temeli okunan duaların ardından davetlilerin butona basmasıyla atıldı.

 

PROJE SİVEREKLİLER İÇİN HAYIRLI OLSUN

Siverek'te düzenlenen temel atma töreninde bir konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Siverek Belediye Başkanlığımızın yapımına başlamış olduğu yüzme havuzu ve sosyal tesisin Siverek ve Siverek'in gençlerine, halkına hayırlar getirmesini, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, projenin 5 ay içerisinde tamamlanacağını ifade ederken, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, ise projenin Sivereklilere hayırlı olsun diledi.

AB Uyum Komisyonu Başkanı Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Kasım Gülpınar ise yapılan yatırıma dikkat çekerek AK Parti hükümetleri döneminde her türlü engellere rağmen büyüdükleri ve yatırım yaptıklarını belirtti.

Temel atma törenin ardından Başkan Çiftçi ve beraberindekiler ilçede yapımı devam eden dış cephe iyileştirme çalışmalarını denetledi. Esnafla sohbet edip sorunları da dinleyen Başkan Çiftçi, beraberindekilerle birlikte Hilvan İlçesine geçti. Başkan Çiftçi, burada Hilvan Belediyesi yeni binasında Başkan Ali Aslan Bayık'ı ziyaret ederek yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2017, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142