Title of a News Article

Çiftçi: Önemli olan insana dokunmak

.

Çiftçi: Önemli olan insana dokunmak
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Halk Buluşmaları kapsamında Eyyübiye ilçesinde kadınlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşlar arasındaki  diyalogu arttırarak , talepleri yerinde almak amacıyla halk toplantıları başlatan ve her hafta farklı bir ilçede buluşmalar gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, bu hafta Büyükşehir Belediyesi Hayatti Harrani Kadın Destek ve Kültür Merkezinde Eyyübiye de ikamet eden kadınlarla bir araya geldi.

Kadınlara önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Çiftçi, toplumun temel taşı olan anne sevgisinin çocuklar üzerindeki önemine vurgu yaptı.

Halk Buluşmalarının önemine dikkat çeken Başkan Çiftçi ,"Her şeyin en iyisini hak eden sizler için gece gündüz çalışmayı ilke edindik. Rutin hale getirmeye çalıştığımız ve her hafta farklı bir ilçede vatandaşlar ile buluştuğumuz, sorunlarını dinlediğimiz  Halk Günlerini kapsamında sizleri dinlemek için buradayız. İsmini Eyyüp Peygamberden alan bu ilçeye hizmet etmek güzel bir duygu. Eyyübiye ilçemizde yaşayan insanlarımızın sorunlarını çözmek Büyükşehir Belediyemizin ve bütün çalışma arkadaşlarımızın temel görevidir" dedi

 

"HEP BİRLİKTE AİLELERİN HUZURLU BİR ŞEKİLDE YAŞAMASINI SAĞLAYACAĞIZ"

"Amacımız ailelerin evlerinde huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlamaktır" diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Çocuklarımızın, gençlerimizin, iş konusunda; kadınlarımızın ise sosyal faaliyet ile istihdam konusunda talepleri var. Konuyla ilgili sorunları çözmek için Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli çalışmaları başlattığımızı belirtmek istiyorum. Ama esas olan aile içinde anne, baba ve diğer aile fertlerinin konuya el atması. Eğer biz ilçemizin eğitim, aile ve gençlerimizin sorunlarına anne şefkati ile yaklaşmazsak başarılı olamayız. Çok güzel Belediyecilik çalışmaları yapabilir, parklar ve güzel çalışmalara imza atabiliriz ama bunu kıymetli kılan orada yaşayan halkımızdır. Tem amacımız, ailelerin evlerinde huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlamaktır. Gençliğimizi saran kötü alışkanlıklardan kurtulmaları için aileler olarak ne yapılmasını konusunda hep birlikte adım atacağız. Çocuklarımıza ve gençliğimize sahip çıkmamız lazım" dedi

 

"ÇOCUKLARIMIZIN ZAMANLARINI FAYDALI BİR ŞEKİLDE GEÇİRMELERİ İÇİN SPORA TEŞVİK EDİYORUZ"

Gençlerimizin ve çocuklarımızın merakı ve isteklerinde göre branşlara ayırıp Binlerce lisanslı sporcular yetiştireceklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, çocuklarımızın zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmesi için çalışacaklarının altını çizdi.

 

Büyükşehir olarak bir çok kamu kurum ve kuruluşla çalışma başlatacaklarını vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi , "Gençlere eğitimler vereceğiz. Gençlerimizin ufkunu açmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet veren spor dallarına yönlendireceğiz. Kurmuş olduğumuz merkezlerdeki tüm spor branşları gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetinde olacak. Gençlerimizin ve çocuklarımızın merak ve isteklerine göre branşlara ayırıp binlerce lisanslı sporcular yetiştireceğiz. Bu şekilde iyi eğitim almış çocuklarımız, sağlıklı bir şekilde evlerine gelecek. Büyükşehir olarak önleyici tedbirler alarak çocuklarımızın zamanlarını iyi bir şekilde geçirmelerini sağlayacağız. Çünkü evlatlarımız en kıymetli varlıklarımız, eğer onları kaybedersek Eyyübiye veya farklı bir yere ne yaparsak yapalım bir ehemmiyeti kalmaz. Kentimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, açacağımız yeni yollar kuracağımız yeni sosyal merkezlerimiz var. Yeşil alanları, mesire alanları, geniş yollar, spor ve gençlik merkezleri bulunmakta. Bu projelerimizi bir bir hayata geçirip sizlerin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Burada Kadınların talep ve önerilerini tek tek not eden Başkan Nihat Çiftçi, sorunların çözülmesiyle ilgili istişare yapmanın önemine değindi.

Gerçekleştirilen buluşmaların ardından Başkan Nihat Çifçi'ye teşekkür eden Kadınlar bu tür buluşmaların devamını diledi.

Daha sonrasında Büyükşehir Belediyesi Hayati Harrani Kadın Destek ve Kültür Merkezinde çocuklar için yapılan halı sahada Halk buluşmalarına gelen ailelerin çocuklarıyla bir bir ilgilenen Başkan Nihat Çiftçi, burada çocuklarla birlikte futbol oynadı.

Eyyübiye ilçesindeki İrfan İmam Hatip Ortaokulu ve Mustafa Vedat Mutlu Orta Okullarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, burada öğrencilerle sohbet edip Büyükşehir Belediyesinin eğitim setlerini hediye etti.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195