Title of a News Article

Çiftçi: Şanlı şehir, kurtuluşunu gerçekleştirdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Kalkışma girişiminin ardından sokağa dökülen vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlı şehir, tüm unsurlarıyla kurtuluşunu yeniden gerçekleştirmiştir" dedi.

Demokrasi nöbetinin üçüncü gününde meydanları dolduran on binlerce vatandaşla birlikte nöbetini devam ettiren Başkan Nihat Çiftçi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Vatandaşları meydanlarda yanlız bırakmayarak teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, "Bizler iradeye sahip çıkan halkımız için ne yapsak yeridir. Darbeye kalkışanları, milletimizin birliği ve beraberliği durdurdu" dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Şanlıurfa'nın tamamı geleceğine ve vatanına sahip çıktığını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı talimatı hakkıyla yerine getiriyor" dedi.

 

"TARİH, ŞANLIURFALILARI ALTIN HARFLERLE YAZACAKTIR"

Tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Başkan Nihat Çiftçi, "Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Basınımız aynı şekilde halkımızın sesi olarak dünyaya birlik ve beraberlik mesajı gönderdi. Tarih; Türkiye ve Şanlıurfa'mızda milletimizin duruşunu altın harflerle yazacaktır. Türkiye dünya demokrasisine milletin iradesine örnek oldu. Seçimle gelen seçimle gider, milletin getirdiğini millet götürür. Başka yol ve yöntem zorbalıktır. Milletimiz büyük bir şuurla geleceğine sahip çıkıyor. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

 

"DARBE YAPANLARA KARŞI, VATANDAŞLARIMIZ DARBE YAPMIŞTIR"

"Şanlı Şehir kurtuluşunu yeniden gerçekleştirdi" diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Özgür bir toplum, bağımsız bir devlet kendini yönetebilen bir toplumuz. Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak her şeyi göze alarak halkımızın hizmetindeyiz. Gece, gündüz ve hafta sonu demeden çoluk çocuğumuzun nasıl büyüdüğünü görmedik. Sebebi ise gelecek güzel olsun diye. Çocuklarımız büyüklerimizin yaşadığı o karanlık günleri görmesin diye tüm özverimizle hizmet ettik. Bu toplumu karanlık günlere götürmeye çalışanlara, darbe yapanlara milletimiz darbe yaparak karşılık vermiştir. Toplumun darbesi demokrasidir. Bizler yerel yöneticiler ve Şanlıurfa'nın hizmetkarı olarak her gün aranızda birlik ve beraber içerisinde olacağız. Allah hepinizden razı olsun" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195