Title of a News Article

Çiftçi: Şanlıurfa birlikte gelişir

.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ekonomi Kulübü Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Şanlıurfa ekonomisinin ele alındığı görüşmede Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa el birliğiyle, ortak hareket etmekle kalkınır" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ekonomi Kulübü Güneydoğu Bölge Koordinatörü ve Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Ulutaş, Başkan Vekili Mehmet Yaşar Subaşı, Denetleme Kurulu Başkanı Nuri Uslusoy, Kadın Gurubu Başkanı Hülya Kaymaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Necip Özbek, Ahmet Hakkı Ergüven ile Bilal Çiftçi'yi makamında ağırladı.

Şanlıurfa ekonomisinin ele alındığı görüşmede Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın sanayicisi, iş adamı ve her alanda yetkili isimlerinin bir araya gelmesi ile daha da hızlı gelişim gösterebileceğini söyledi.

Başkan Çiftçi, "Ekonomi kulübüne kayıtlı iş adamlarımız bugün bizleri ziyaret ettiler. Biz de her fırsatta şunu söylüyoruz, 'Şanlıurfa birlikte gelişir'. Onun için Şanlıurfa'daki işadamlarımız, sanayicilerimiz hep birlikte hareket etmeliler. Ki hükümetimiz, kalkınma bakanlığımız cazibe merkezi kapsamında çok önemli teşvik paketi hazırlığı içerisinde. Artık icraat zamanı. Şanlıurfa'da fabrikaların kurulması lazım. Bu teşvik anlamında işadamlarımızın yararlanması gerekiyor. Paketle çok önemli avantajlar getiriliyor. Bizler de yerel yöneticiler olarak görevimiz belediyecilik ama iş adamlarımızla bir araya geldiğimiz zaman bu konuyu muhakkak masaya yatırıyoruz. Bu konuda da işadamlarımızın sorumluluk alması lazım. Ticarette çok önemli bir atılım olacağını düşünüyorum. Tüm bu çerçevede ziyaretten dolayı Ekonomi Kulübüne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2016, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195