Title of a News Article

Çiftçi, Suriyeli misafirlerle buluştu

.

Çiftçi, Suriyeli misafirlerle buluştu
banner206

Akçakale'de dul, yetim ve bakıma muhtaç Suriyelinin barındığı Dilruba Konukevindeki programa katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, çocuklara oyuncaklar verdi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'nın eşi Pervin Tuna, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhekim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan'la birlikte Suriyeli yetimlerle bir süre sohbet eden Sema Çiftçi, çocuklara çeşitli oyuncak ve hediyeler verdi. Bakıma muhtaç yaşlıları da ziyaret eden heyet talep ve istekleri de not alarak ilgileneceklerini belirttiler. Daha sonra Suriyeli dul, yetim ve bakıma muhtaçların barındığı konukevinde düzenlenen programda çocukların sergilediği oyunlar beğeniyle izlendi.

Kimsesiz, dul, yetim ve bakıma muhtaç misafirlere hem merkezi hemde yerel yöneticiler el birliğiyle imkanlar sunduklarını belirten Çiftçi, karşılık beklemeden çalışan, emek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Yeni açılan Akçakale Devlet Hastanesinin hizmet vermeye başlamasıyla, eski hastane Suriye’den Şanlıurfa’ya gelen yetim, dul ve yatağa bağlı hasta misafirler için konukevi olarak kullanılıyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142