Title of a News Article

Çiftçi, suya kavuşan toprakları inceledi

 Çiftçi, suya kavuşan toprakları inceledi
banner206

Suruç Kaymakamı Abdullah çiftçi, Suruç Ovası Pompaj Sulaması Projesi kapsamında Suruç Tüneli’nden ovaya su verilen köylerde incelemelerde bulundu.

GAP Eylem Planı kapsamında 2010 yılında yapımına başlanan ve Mart ayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı yapılan Suruç Ovası Pompaj Sulaması Projesi kapsamında bir süre önce Taşbasan depolamasından Suruç Ovası'na su bırakılmıştı.

Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, su giden köylerde incelemelerde bulundu. 40 yıldır su bekleyen tarlaların su ile buluşmasını sevinçle karşıladığı görülen Kaymakam Çiftçi, ilçeye gelen su kanallarını da inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

 

Suruçspor’dan Kaymakam’a ziyaret

Bu arada Şanlıurfa’yı Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Suruç Gençlikspor’un yöneticileri ile futbolcuları, Kaymakam Abdullah Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Yönetici ve futbolcularla bir süre sohbet eden Kaymakam Çiftçi, geçen sezon Süper Amatör Ligini başarıyla tamamlayarak BAL’a yükselen Suruç Gençlikspor’a yeni sezonda başarılar diledi. 


Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2014, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195