Title of a News Article

Çiftçilerin mutlaka görmesi gereken fuar...

.

Çiftçilerin mutlaka görmesi gereken fuar...
banner206
Şanlıurfa Gıda Tarım Hayvancılık Fuarı açıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin kente kazandırmış olduğu Fuar Merkezi, bugün itibariyle bir fuara daha ev sahipliği yapıyor. Şanlıurfa Gıda Tarım Hayvancılık Fuarı 6. kez düzenlenen törenle açıldı.

Yoğun katılımın sağlandığı açılışa; Vali Yardımcısı  Selami Işık, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Daire Başkanlarından Bekir Özbek, 
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Zİraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmalarının yapıldığı Tarım Fuarında, emeği geçen destek veren kamu kurum ve sponsorlara teşekkür plaketi verildi. 

Açılış konuşmalarında Nihat Çiftçi'ye teşekkür edildi...

Karaköprü ilçesinde geçtiğimiz yıl hizmete giren Fuar merkezinin projesinde büyük imzası olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye teşekkür edildi. Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya başta olmak üzere tüm konuşmacıların teşekkürlerini alan Başkan Çiftçi, fuar merkezinin kente kazandırılmasıyla gelecek yıllarda adını unutturmayacak. Yapılan teşekkürler sonrası Başkan Çiftçi alkışlandı. 

Ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesinin kesilmesiyle fuar açıldı. Bugün açılışı gerçekleşen fuarın Pazar günü akşam saatlerine kadar açık olacağı bildirildi. 

Tarım alanında giren ne varsa, A'dan Z'ye tanıtımı yapılan tüm ihtiyaçların, tarım aletlerinin ve gıda ürünlerinin tanıtıldığı fuar şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı.

Fuara katılanlar, şu imkanı elde edebilecek;

Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründeki tüm gelişmeleri daha yakından görme ve gözlemleme fırsatı

Yeni iş fırsatları yakalama, yeni işbirlikleri kurma imkanı

Sektördeki yeni ürünleri ve son teknolojileri doğrudan gözlemleme fırsatı

Gıda, Tarım ve Hayvancılıkla ilgili ürünleri karşılaştırarak analiz etme imkanı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren dernek, federasyon, STK, üniversite ve bilim çevreleri ile bir arada olma fırsatı Bulacaklar. Start Fuarcılık Yönetin Kurulu Başkanı Musa ÖZTÜRK , fuara Katkı Sunan Kuruluşlara Plaket Verdi. 


URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195