Title of a News Article

Çiftçiye müjde

Çiftçiye müjde
banner206
 Türkiye Ziraat Odaları Birliği nezdinde ve aralarında Şanlıurfa Ziraat Odası’nın da bulunduğu çok sayıda odanın destekleme başvuru süresinin uzatılmasına ilişkin talep bakanlıkça kabul edildi. Böylelikle mazot, gübre ve toprak analiz desteklemeleri başvuruları 30 Nisan 2015 gününe kadar uzatıldı.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu,  mazot, gübre ve toprak analizi desteklemelerinde başvuru süresinin 30 Nisan 2015 tarihine kadar uzatıldığı müjdesini verdi. Türkiye Ziraat Odaları Birliği nezdinde ve Şanlıurfa Ziraat Odasının da aralarında bulunduğu çok sayıda ziraat odasının Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına yapılan başvurular sonuç getirdi. Eyyüpoğlu,  ‘üreticilerimiz, mazot, gübre ve toprak analizi desteklemeleri için 30 Nisan’a kadar başvurularını yapabilecek’ dedi.

Süre uzatımı sayesinde başvuru yapamayan binlerce çiftçinin mağduriyetinin önlendiğini kaydeden Eyyüpoğlu, ‘çiftçiler bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve desteklemeden faydalanmalı’ şeklinde konuştu.

Süre uzatımından faydalanmak isteyen çiftçiler 30 Nisan 2015 günü mesai saati bitimine kadar ilçe müdürlüklerine, merkez ilçede ise il müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekiyor.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195