Title of a News Article

Cihat Arslan FETÖ'cü mü?

.

Cihat Arslan FETÖ'cü mü?
banner206

Galatasaraylı eski futbolcu Mustafa Kocabey’in hedef aldığı Urfaspor'un eski Teknik Direktörü Cihat Arslan suçlamalara sert bir dille yanıt verdi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, eski Galatasaraylı futbolcu Mustafa Kocabey’in kendisini FETÖ çetesine yakın olduğunu öne süren açıklamalarına ateş püskürdü.

“Elinde silahla kim bu milletin kanını döküyor ve halkın iradesi ile seçtiği Cumhurbaşkanına ve demokrasiye karşı çıkıyorsa Allah belalarını versin” diyen Arslan, 12 Eylül darbesinde rahmetli babasının Gömeç Belediyesi’nde memur olduğunu ve darbeci zihniyet tarafından haksızlıklara uğradığını söyledi.

DARBE MAĞDURUYUM

“Darbe yüzünden babam kanser oldu ve vefat etti” diyen Arslan, abim (18), ben (16) kardeşlerim 2.5 ve 1.5 yaşında yetim kaldık. Bizler aile olarak tüm darbelere göğsümüzü siper ederek karşı çıkarız” dedi. Hakkında çıkan haberlere çok üzüldüğünü belirten Arslan, “Halk sokaklarda demokrasi kahramanlığı yapmış. Burada olsam ben de aynısını yapardım. Benim ailem kadar darbeci zihniyetten çeken olmamıştır. Biz halkın özgür iradesi ile seçtiği Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve demokrasinin yanındayız. Böyle bir şeyin karşısında olanlar vatan hainidir. Benimle bu şekil bağ kurulması beni çok derinden yaraladı” dedi.

İDDİALAR BENİ ÇOK ÜZDÜ

Ailecek AK Parti tabanında olduklarını belirten Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Benim abim AK Parti Gömeç Belediye Başkanı, kardeşim AK Parti Gömeç İlçe Mali İşler Sorumlusu, amcaoğlum ise AK Parti Gömeç İlçe Başkanı. Ben de ailemin en büyük finans kaynağıyım. Bunların bilinmesini istemezdim ama gerçekler böyle. Bizler o vatan hainlerinin ve kansızların safında hiçbir zaman olmadık” diye konuştu.

Genç teknik adam, “Benim geldiğim her yere nasıl çırpınarak, çalışarak geldiğimi tüm futbol camiası biliyor. Benim kimseye borcum yok. Haksız olarakta hiçbir yere gelmedim. Bu tip açıklamalar görev yaptığımız güzide kulüplere de haksızlık etmiş olur. Benim kariyerimde zirve yaptığım kulüp Başakşehirdir. Orada şampiyonluk yaşadım. Kulüpler Birliği Başkanı da olan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve çalıştığım diğer kulüp ve yöneticilere de yapılmış büyük bir saygısızlıktır” ifadelerini kullandı. (yeniasır)

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2016, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195