Title of a News Article

Çimento sektörünün öncüsü!

 Çimento sektörünün öncüsü!
banner206

Şanlıurfa’da inşaat sektöründeki büyüme çimento sektörüne de yansıyor. Hazır çimento sektörünün öncü isimlerinden olan Fatih Beton, bu alanda büyük rağbet görüyor.

Şanlıurfa’da markalı konut üreticilerinin proje geliştirme yarışına girmesi ve benzeri gelişmeler inşaat sektörünün en önemli paydaşı olan çimento sektörünü büyütüyor. Avrupa’da birinci, dünya genelinde beşinci sırada yer alan Türkiye çimento sektörü, Şanlıurfa’da da hareketli günler geçiriyor. Şanlıurfa’da hazır betonun öncü isimlerinden Fatih İnşaat, bu gelişmelerden dolayı son dönemlerde büyük rağbet görmeye başladı.

Önceliği müşteri memnuniyeti ve kaliteli üretim olan Fatih Beton’un Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Zencireğen, “Rekabetçi maliyetlerle üretim yaparak, yaşam kalitesine katkıda bulunmak üzere hizmet veriyoruz. Sürekli büyümeyi hedefleyen bir firma olarak inşaat sektörü yatırımcıları başta olmak üzere bir çok alandan yoğun ilgi görüyoruz. Bu müşteri memnuniyetinden aldığımız hızla sektörel yeniliklerin de takipçisi olacağız. Bize gösterilen ilgiden dolayı tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195