Title of a News Article

Çocuk ve gençlik oyun dünyasının yapımı sürüyor

.

Çocuk ve gençlik oyun dünyasının yapımı sürüyor
banner206

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa'da gençlere yönelik eğitim, sosyal ve spor alanında çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası park yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları inceleyen Başkan Çiftçi: "Şanlıurfa gençliği için çok önemli bir projedir" dedi.

Sosyal Belediyecilik çalışmaları çerçevesinde gençlere yönelik Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası parkı ile faaliyetlerini artıracağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "gençlerin ve çocukların eğlenebilecekleri bir projeyi hayata geçiriyoruz" dedi.

Şanlıurfalı gençlere eğitim ve spor desteğinin yanı sıra enerjilerini doğru yerde harcamaları için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi: "Yıllardır Şanlıurfalı gençlerin, çocukların eğlenebilecekleri, enerjilerini harcayabilecekleri bir proje isteniliyordu. İhtiyaca cevap verebilecek bu projeyi bitirdik. Yüklenici firma çalışmalarına başladı. 2017 yılı içerisinde bitmesi planlanan çocuk oyun dünyası Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığımızca kontrolleri yapılıyor. Şanlıurfa gençliği için çok önemli bir projedir. Çocukların, gençlerin eğlenebileceği bir proje. Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun" dedi.

30 Bin metrekareden oluşan Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası projesinde 18 adet farklı oyun grubu, macera parkuru, masa tenis alanları, langırt oyun masaları, 10 kaydırak, yüksek halatla tırmanma parkuru, biyolojik gölet, su oyun alanı, kum havuzu, oturma birimleri, piknik alanları, kamelyalar, trambolin, tırmanma duvarı, boyama duvarı, kuru havuzlarıyla Şanlıurfalı çocuk ve gençlerin hizmetine sunulacak.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 14:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Taha Yasin
Taha Yasin - 7 yıl Önce

İnşAllah tez vakitte hayata geçer. Urfa'nın böyle güzel projelere ihtiyacı var.

Boran
Boran - 7 yıl Önce

Orda yollar ne halde önce yolları yap hizmet ver donra park oyun alanı yaptır

SIRADAKİ HABER

banner195