Title of a News Article

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Karaköprü Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklar için Ramazan Çocuk Şenliği düzenlendi. Amfi meydanında düzenlenen etkinlikte çocuklar animasyon ekibi eşliğinde doyasıya eğlendi.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında Ramazan Çocuk Şenliği düzenlendi. Amfi meydanında düzenlenen etkinliğe; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Mehmet Kudat ve Vildan Gönüllü Çelik ile aileler ve çocuklar katıldı. Etkinlikte konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayının mübarek bir ay olduğunu belirtti.

Eğer bir şehirde çocuklar mutlu oluyorsa, o şehrinde mutlu olduğunu belirten Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak aileleri ve çocuklarımızı düşünerek sosyal aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz gerçekten bu çocukların be memleketin gerçek sahipleri olduklarını onlara aşılamak.  Eğer bir şehirde çocuklar mutlu oluyorsa, o şehirde mutlu oluyordur demektir. Ben etkinliğimize geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlikte; Palyaço eşliğinde animasyon gösterileri yapıldı, sahneye çağrılan çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yapılan yarışmalarla güzel vakit geçiren çocuklara Başkan Baydilli tarafından çeşitli hediyeler verdi. Etkinliklerde güzel vakit geçirdiklerini belirten çocuklar, yapılan etkinlikten dolayı Başkan Metin Baydilli teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195