Title of a News Article

Çocukları sevindirecek kampanya

Çocukları sevindirecek kampanya
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şanlıurfalı Yetimler ve Suriyeli çocuklar için örnek bir kampanya başlattı.

Suriye’de yaşanan olaylardan dolayı Şanlıurfa’ya gelen Suriyeli çocuklar ve Şanlıurfa’da belirlenen yetim çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi ‘Oyuncak Toplama’ kampanyası başlatan Büyükşehir Belediyesi, ülkelerinden ayrı olan çocukların ve Urfalı yetim çocukların yüzünü güldürmeyi hedefliyor.

Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında örnek bir davranışa imza atan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde kurduğu stantlarda 23 Nisan’da dağıtılmak üzere oyuncak toplanmaya başlandı.

Şanlıurfalıların vereceği oyuncaklar ve Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile toplanan oyuncaklar 23 Nisan’da çocuklara dağıtılacak.

Bağış merkezinde oyuncak bağışlayan Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, bu anlamlı kampanya ya herkesin destek vermeye davet etti.

Ülkemizde yaşayan Suriyeli Misafir çocuklarının yüzünü güldürelim diyen Kırıkçı, Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklara yardım edebiliriz ama amacımız birliktelik, çocuklardan çocuklara oyuncaklarını paylaşmalarını sağlamaktır.

Konuşmasını sürdüren Kırıkçı, “Çocukların evlerinde fazla olan oyuncaklarını paylaşarak Suriyeli ve Yetim çocuklarımızın yüzünü güldürmek için bir kampanya başlattık. Kampanyamız 23 Nisan tarihine kadar devem edecek ve 23 Nisan’da topladığımız oyuncaklarımızı yine çocuklarla beraber Yetimlerimize ve Suriyeli çocuklara dağıtacağız. Bu anlamlı kampanya ya herkesi davet ediyoruz” dedi.

‘Oyuncak Toplama’ kampanyası Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Binası yanında kurulan stand ile 23 Nisan tarihine kadar sürecek. la olan oyuncaklarını paylaşarak Suriyeli ve Yetim çocuklarımızın yüzünü güldürmek için bir kampanya başlattık. Kampanyamız 23 Nisan tarihine kadar devem edecek ve 23 Nisan’da topladığımız oyuncaklarımızı yine çocuklarla beraber Yetimlerimize ve Suriyeli çocuklara dağıtacağız. Bu anlamlı kampanya ya herkesi davet ediyoruz” dedi.

 

‘Oyuncak Toplama’ kampanyası Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Binası yanında kurulan stand ile 23 Nisan tarihine kadar sürecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 23:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195