Title of a News Article

ÇOK KUTSAL BİR GÖREV YAPILIYOR

Şanlıurfa'da fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlara 25 yıldır sıcak yemek sağlayan Şanlıurfa Aşevi Derneği'ni ziyaret eden Vali Erin, burada çok kutsal bir görev yapıldığını belirterek emeği geçenleri ve hayır sahiplerini takdir etti.
 
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, kentte 25 yıldan bu yana fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlara sıcak yemek ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri yardımında bulunan Şanlıurfa Aşevi Derneği’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Aşevi sorumluları Ali Kılıç ve Abdülaziz Kutluay’dan aşevinin çalışmaları, yardım alan aile sayısı ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alan Vali Erin, vatandaşların da sorunlarını dinledi.

Aşevinde vatandaşlara kendi eliyle yemek ve ekmek dağıtan Vali Erin, burada çok hayırlı bir hizmetin yıllardır devam ettiğini belirterek, “Yirmi beş senedir kutsal bir vazifeyi icra eden kardeşlerimizin fakir ve yardıma muhtaç insanlara sağladıkları katkıyı görmüş olduk. Yemeklerin, hijyenik ve sağlık açısından oldukça iyi bir ortamda hazırlandığını gördük. Her türlü takdiri hak eden bir hizmet olduğunu belirtmek gerekiyor. Buranın kurumsal bir yapıya dönüşmesinde, fikir bazında ve icrai olarak emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bugün de Ali ve Aziz Hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Günlük iki bin aileye, yaklaşık 10 bin kişiye yetecek kadar yemek hergün burada hazırlanıyor, fakir ve yardıma muhtaç ailelerimize ulaştırılıyor. Bunu takdir etmeyeceğiz de, buna teşekkür etmeyeceğiz de ne yapacağız. Üç aydır görev yaptığım Şanlıurfa’da kendimde biraz kabahat buluyorum. Biraz gecikmiş bir ziyaret olarak gerçekleşmiş olduğunu ifade etmek lazım. Hem bu derneğimizin devamını sağlayan, bugün burada aramızda bulunan hem de gönüllü olarak katkı sunan tüm vatandaşlarımıza, her vesile ile fakirin, muhtacın yanında olan bir halkımız var. Katkılarını esirgemeyen vatandaşlarımıza da bu vesile ile teşekkür ediyorum. Şunu ifade edebilirim, gönül rahatlığıyla Şanlıurfa Aşevi Derneği’ne yardımlarını devam ettirsinler hatta artırsınlar. Çünkü yaptıkları yardımlar hem dünyalarını hem ahiretlerini kurtaracak yere ulaşıyor, bundan emin olsunlar” dedi.

Şanlıurfa Aşevi Derneği yöneticilerinden Ali Kılıç ise, Vali Erin’in aşevine gelerek hem vatandaşlarla ilgilenmesi hem de aşevinin faaliyetlerini yakından görmesinin kendilerini onurlandırdığını belirterek, Vali Erin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Devlet büyüklerinin, Valilerin, Belediye Başkanlarının derneği ziyaret etmesinin ve çalışmaları yakından görmesinin faaliyetler için kendilerine şevk verdiğini kaydeden Kılıç, dernekten yardım alan vatandaşlar ve dernek yöneticileri adına şükranlarını sundu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 17:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 6 yıl Önce

ali hoca duba gibi olmuşsan

Anadolu
Anadolu - 6 yıl Önce

Allah cc o yardım bagislayanlardan razı olsun alla onların yardımlarından haberdardir

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142