Title of a News Article

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! "İlave tedbirler almak durumunda kalabiliriz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! "İlave tedbirler almak durumunda kalabiliriz"
banner206

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz tedbirlere riayet ederse birkaç hafta içerisinde salgın grafiğinin boynunu yeniden aşağı çevirmeyi başaracağız. Aksi takdirde ilave tedbirler almak durumuyla karşı karşıya gelebiliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Isparta, Burdur, Gümüşhane, Kastamonu ve Sinop 7. Olağan İl Kongreleri’ne video konferans yöntemiyle katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

İnsan hareketliliğini mümkün olduğu kadar azaltarak virüsün bulaşma ihtimalini azaltacak tedbirler aldık. Milletimiz tedbirlere riayet ederse birkaç hafta içinde salgın grafiğinin boynunu yeniden aşağı çevirmeyi başaracağız. Aksi takdirde sınırlamalara devam etmek, hatta belki ilave tedbirler almak durumuyla karşı karşıya gelebiliriz.

Dünyadaki büyük demografik değişimlerin ve güç kaymalarının bu tür büyük salgınların ardından yaşandığını görüyoruz. Dolayısıyla şayet bu süreçten en az kayıpla ve en önde çıkacak olursak, ülkemizi ve milletimizi aydınlık bir geleceğin beklediğine inanıyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195