Title of a News Article

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Urfa mitinginden kareler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Urfa mitinginden kareler...
banner206
HABER: OSMAN KAYA

Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yapılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen toplu açılış töreninde Gazeteci Ali Uzun'un objektiflerine yansıyan kareleri sizlerle paylaşıyoruz. 100 bine aşkın kişinin katıldığı miting muhteşem oldu. Şanlıurfa halkı yılın ilk ziyaretini Şanlıurfa’da yapan Erdoğan'ı bağrına bastı.

En son 2015 yılı Mayıs ayında Şanlıurfa'ya gelerek miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 yıla yakın aradan sonra bir kez daha Şanlıurfa'ya geldi. 600 Milyon TL ile yapılan ve hayata geçirilen projelerin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rabia Meydanı'nda onbinlerce Urfalıyla buluştu. Daha önceki buluşmalarda Topçu Meydanı miting alanı olarak kullanılırken, bu kez ilk defa Rabia Meydanı'nda yapıldı. 

Coşkulu kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada içini döktü. Terör odaklarında ve destekçilerine lanet yağdıran Erdoğan, öbür yandan ülke olarak kalkındıklarını belirtti. Şanlıurfa'da da, hizmete giren hastane ve diğer projelerin açılış kurdalesini Tarım Bakanı Faruk Çelik, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ve Urfa Milletvekilleriyle birlikte kesti.

Toplu açılış töreninde, Ali Uzun'un objektifine yansıyan kareleri sizler için derledik.

Foto galeri kısmına tıklayarak görebilirsiniz...

www.urfastar.com/cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-in-urfa-mitingi-resimleri,410.html

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 16:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cumali yildirim
Cumali yildirim - 7 yıl Önce

Ali uzun kardesimin eline saglik sahane kareler yakalamis...

SIRADAKİ HABER

banner195