Title of a News Article

Danışma Meclisi toplantısında Demir'i andılar..

.

Danışma Meclisi toplantısında Demir'i andılar..
banner206
HABER: OSMAN KAYA

AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı Temmuz Ayı Danışma Meclisi Toplantısı, bu akşam üzeri Hayati Harrani Kadın Kültür Merkezinde yapıldı. Ramazan Bayramı öncesi Arefe günü Antalya'da direksiyon başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Bahattin Demir, danışma meclisi toplantısında anılarak ruhuna fatiha okundu.

Hayati Harrani Kültür Merkezinde düzenlenen Danışma Meclis toplantısına AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar,  Eyyübiye Belediye Başkan Vekili İlhami Günbeği, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, Gençlik Kolları Başkanı Reşat Aksoy, parti üyeleri, bazi meclis üyeleri çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim sonrası yapılan çalışmalar ve gündem konularının ele alındığı meclis toplantısında, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Eyyübiye Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Bahattin Demir için dua okunarak, kendisinden bir alıntı yapıldı. Eyyübiye Belediyesi'nin 2014 yılı 30 Mart seçimleri sonrası kurulduğu ve kurulduğundan sonraki ilk meclis toplantısında Muhalefet partililerin ilçeye dönemin DEP il başkanı merhan Muhsin Melik'in isminin bir parka verilmesi istenmişti. Muhalefet meclis üyelerinin bu talebi ise belediyenin yeni kurulmasından dolayı parkı olmadığı için olumsuz cevap alınmıştı. Meclis Üyesi Bahattin Demir ise, bu konunun söz edildiği meclis toplantısında kullandığı ifade, bugün gerçekleşen danışma meclisi toplantısında hatırlandı. 'Belki parka ismi şuan verilemiyor ama rahmetlinin üzerine bir fatiha okunabilir' diyen Meclis Üyesi Demir, bu söylemiyle bugün kendisini hatırlattı. 

Bu anı dile getiren isim ise İlçe Başkanı İsmail Demirbaş oldu. Konuyu katılımcılara anlatan Demirbaş, Muhsin Melik'e zamanında dua isteyen Bahattin Demir'e bu kez dua istedi ve salonda bulunan partililer merhum Bahattin Demir için birer fatiha duası okudu. 



Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2015, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195