Title of a News Article

DEDAŞ'a haksızlık yapılıyormuş!

Şanlıurfalıların en büyük sorunu olan elektrik sorununun kaynağı DEDAŞ, kendilerine haksızlık yapıldığı açıkladı.

DEDAŞ'a haksızlık yapılıyormuş!
banner206

Periyodik buluşmalarının sürdüren Dicle Elektrik Dağıtımın üst düzey yöneticileri, son olarak saha çalışanları ile bir araya geldi. Buluşmanın ardından bir değerlendirme yaparak haber ajanslarına yansıyan Genel Müdür Murat Karagüzel'in ifadelerine göre, kuruma yönelik bir algı operasyonunun yapıldığı iddia edildi.
Karagüzel'in "Çok sayıda çalışanımız ile 6 il ve ilçelerine hizmet veriyoruz. Bölgemizde bir ayda tüketilen elektrik enerjisi birçok dağıtım şirketinin yıllık tüketimine denk geliyor. Bu tüketimi kontrol edip vatandaşlara sunanlar sizlersiniz. Müşterilerimize daha kaliteli hizmetin yanında kesintisiz elektrik enerjisi vermek için hep birlikte çalışıyoruz. Ama şirketimize yönelik bir algı, haksız bir suçlama oluşturulmaya çalışıyor. Bizler hiçbir vatandaşın bir dakika bile enerjisiz kalmasını istemiyoruz. Müşterilerimize kaliteli ve kesintisiz enerji vermek için de çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" dediği belirtildi. (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 14:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 7 yıl Önce

Allah'tan korkun bu ay evde 3 gün durdum .Hep köye gidip geldim.fatura 90 TL gelmiş.yazıklar olsun zıkkım olsun bı yandan dedaş bi yandan lpgciler Allah seni sonumuzu hayr etsin.

Hetice
Hetice - 7 yıl Önce

He ya. Sıcak yetmi sanki bi de zırt pırt elektrikler gidi. O kadar insanı mağdur edin, bedduasını alın. Sonra da dedaşa haksızlık yapıli deyin. Tövbe tövbe..

Duyarlıvatandaş;
Duyarlıvatandaş; - 7 yıl Önce

Çene çalışacağına kafa çalışsa sorunda kalmaz sayın dedaş yöneticisi...

zeyno
zeyno - 7 yıl Önce

suriyeliler kacak kulaniyor halilye dedaş baskın yapsın akşam 6 dan sonra kumandoyu devreye sokuyolar

Duyarlı vatandaş;
Duyarlı vatandaş; - 7 yıl Önce

Derler.......

Hak
Hak - 7 yıl Önce

Kaçak kullananların hiç mi suçu yok...Zehir zıkkım olsun kaçak kullananın..

SIRADAKİ HABER

banner195