Title of a News Article

DEDAŞ, enerji israfına dikkat çekti

 DEDAŞ, enerji israfına dikkat çekti
banner206

Şanlıurfa’da basın toplantısı düzenleyen Dicle Elektrik Dağıtım ve Onarım Şirketi (DEDAŞ) yetkilileri, bölgedeki enerji israfına dikkat çekti.

Bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen DEDAŞ yetkilileri, Şanlıurfa Bölge Koordinatörü ve DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

“8 MİLYON CİVARINDA ENERJİ İSRAFI YAPILIYOR”

"Bölgedeki tüm müşteriler, aylık 133 TL faturası olan tüketicilerimiz, serbest tüketici olma hakkı kazanıyorlar" diyen DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, herkesi serbest müşteri olmaya davet ettiklerini söyledi. Serbest tüketici olunduğu zaman indirimli ücret karşılığında enerji kullanılacağını belirten Demirbağ şöyle konuştu.

“Bu da kendilerinin lehine olan bir durumdur. Müşterilerimize kaliteli, kesintisiz ve güvenli bir hizmet sunmayı prensip eden Dicle Elektrik olarak, müşteri odaklı çalışmalarımız devam etmektedir. Geçmişten bugüne çok ciddi hizmetler verdik. Belli bir ivme kazandık. İnşallah bundan sonra çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Özellikle yatırım kısmıyla ilgili, geçen yıl 2014 ve 2015’te yapacağımız yatırım, bundan önceki yani 4 yıl önceki yatırım kadardır. Buna yönelik değerlendirmelerimiz de var. Bu bölgede en önemli sorun israftır. İsrafı da önlemeye yönelik çalışmalarımız var. Ciddi manada şu anda Dicle bölgesinde 8 milyon civarında bir enerji israfı yapılıyor. Bu enerji israfı yapılınca da tabii hatlara daha çok yükleniliyor, hatlara yüklenildiği zaman da trafo hatlarımız taşınıyor.”

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195