Title of a News Article

Deli Muro'nun adını kullanıyorlar...

Deli Muro'nun adını kullanıyorlar...
banner206

Telefonla iş adamlarını arayarak kendilerini devlet yetkilisi olarak tanıtan dolandırıcılar, eşini kaybeden 'Deli Muro' lakaplı Murat Demir adına yardım toplama adı altında dolandırıcılık yaptıkları iddia edildi.
Telefon dolandırıcıları bir kez daha ortaya çıktı. Uzun süredir rahatsızlığı bulunan eşi Emine Demir'i geçtiğimiz günlerde kaybeden 'Deli Muro' lakaplı Murat Demir adına bankalarda hesap numarası açan dolandırıcılar, iş adamlarının iyi niyetini suistimal ederek para topladıkları iddia edildi. 
Telefonla aradıkları iş adamlarına kendilerini devlet yetkilisi ve siyasetçi olarak tanıtan dolandırıcılar, Şanlıurfa'nın tanınmış isimlerinden Murat Demir'e yardımda bulunmak için para topladıklarını belirterek, birçok kişiden para topladığı ileri sürüldü.
Olayın ortaya çıkmasının ardından Murat Demir, yaptığı açıklamada, "Eşimi yeni kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığımız günlerde ismimizin kullanılarak dolandırıcılık yapıldığını öğrendik. Kimseden herhangi bir yardım talebim falan olmamıştır. Hiç kimse bu dolandırıcılara itibar etmemelidir" dedi.
Öte yandan, iş adamlarını arayan telefon numarasına ise gelen çağrılara cevap vermediği tespit edildi.




Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2020, 01:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abit cakar
Abit cakar - 3 yıl Önce

Vay muro vay dürüst muro peeh

SIRADAKİ HABER

banner195