Title of a News Article

Delioğlu'dan değerlendirme

Delioğlu'dan değerlendirme
banner206
Şanlıurfa’nın en başarılı amatör spor branşı olarak, Ulusal ve Uluslararası arenada Şanlıurfa’yı başarılı bir şekilde temsil eden Şanlıurfa’lı Judocular 2019 yılı müsabaka sezonuna hazırlanmaya devam ediyor. 

2018 yılı müsabaka sezonu ile ilgili bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu; 
“Şanlıurfa Judo ailesi olarak başarılarımız her yıl artarak devam ediyor. İlimiz de şu anda yaklaşık 700 lisanslı Judocumuz var. 2018 yılında Ümitler kategorisinde bir Türkiye 2.liği ve iki Türkiye 3.lüğü elde ettik, aynı kategoride 4 sporcumuz Milli takım kadrosuna seçildi ve Uluslararası müsabakalar da Ülkemizi temsil ettiler. Spor genel müdürlüğünün düzenlediği Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında bölge Şampiyonu ve takım halinde Türkiye Şampiyonu olduk. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği okul Sporları müsabakalarında da Judocularımız yıldızlar ve gençler kategorilerinde Türkiye Şampiyonlukları ve Türkiye 2.likleri elde ettiler. Bunların yanı sıra Federasyonumuz tarafından belirlenmiş olan Nisan ve Ekim aylarında Judocularımızın kuşak sınavlarını yaptık. 
Her zaman söylediğimiz gibi Gücünü tarihinden alan Şanlıurfa gençlerimize imkan verildikçe başaramayacakları hiçbir şey yoktur. Bizler gençlerimizle birlikte durmadan çalışmaya devam edecek ve İnşallah 2019 yılında şehrimiz adına daha büyük başarılar elde edeceğiz. Buradan Şanlıurfa Judo ailesine hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Türkiye Judo Federasyonu Başkanımız Sezer Huysuz’a, Türkiye Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali ihsan Delioğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çifçi’ye, Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a ve Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195