Title of a News Article

Demir, son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Şanlıurfa eski milletvekili Mustafa Demir, Yusuf Paşa camisinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bediüzzaman Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Şanlıurfa’da Anavatan Partisi’nden 17. Ve 18. Dönem milletvekilliği yapan 63 yaşındaki Mustafa Demir, Ankara’da hayata gözlerini yumdu. Bir süre önce vefat eden Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Bahattin Demir'in de ağabeyi olan Mustafa Demir’in cenazesi Yusuf Paşa camisinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

Öte yandan cenazeye Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün yanı sıra, eski Şanlıurfa Valisi Şehabettin Harbut, Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Mazhar Bağlı, eski milletvekillerinden Yahya Akman, Mahmut Kaçar, Mehmet Güneş Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile çok sayıda vatandaş ve yakını katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195