Title of a News Article

Demirbilek'in mutlu günü

.

Demirbilek'in mutlu günü
banner206

 Eyyübiye Belediyesi Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü birim sorumlusu Ekrem Demirbilek, hayatını Hacer Bardak ile birleştirdi.

Şanlıurfa’da Güneydoğu TV ile Kanal Urfa Televizyonunda haber müdürlüğü görevlerini yürütmüş olan ve şimdi de Eyyübiye Belediyesi Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğünde görev yapan Ekrem Demirbilek, dün akşam Yenişehir Çamlık Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğüne Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Genel Meclisi eski Başkanı Mustafa Yavuz ve davetliler katıldı.

Ekrem Demirbilek ile Hacer Bardak’ın nikahını Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci kıyarken, şahitliklerini de Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Başkan Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Ömer Kapaklı ve İş Adamı Reşit Akıl yaptı. Nikâhın ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve davetliler Damat Demirbilek ile birlikte halay çekti. Hikmet Akkuş ile Erdal Merdan’ın sahne aldığı düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.

Urfastar ailesi olarak, Ekrem Demirbilek’i tebrik ederek, evliliklerinin huzurlu ve sağlıklı bir şekilde ömür boyu sürmesini dileriz.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195