Title of a News Article

Demirkol 5 yılını anlattı…

Demirkol 5 yılını anlattı…
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol 2014’ten bu yana yapmış oldukları çalışmalarını basın mensuplarına aktardı.

Yeni hizmete giren Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür merkezinde düzenlemiş olduğu basın açıklamasında gençliğe önem veren başkan Demirkol, “Gençlik geleceğimizdir. Gençlerimiz bizim için her şeyden önemli. Bu gençlerimiz devletimizin, vatanımızın, milletimizin teminatının bilinci olarak hareket ediyoruz. Bu tesisimizin yerine belediye binası olarak ta kullanabilirdik bu konuda bize çok tavsiyelerde bulunuldu. Burayı değiştirip belediye binası yapılsın diye. Ben amacı doğrultusunda inşa edilmiş bu tesisimizi belediye binası olarak kullanmayı gençlerimize ihanet olarak gördüm ve değiştirmedim” şeklinde konuştu.

Seçimlere iki gün kala basınla son olarak bir araya gelen Haliliye Belediye Başkanı Fevzdi Demirkol yapmış oldukları eserleri basın mensuplarıyla paylaşırken Haliliye Belediyesinin tek kuruş bile borcu olmadığını da açıkladı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol yapmış olduğu basın toplantısında şu ifadelere yer verdi;

“2014 yılında başladığımız 5 yıllık görevimizi sağlıkla huzurla mutlulukla tamamlamanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Haliliye Belediyesi olarak göreve başladığımız anda her zaman şunu söyledik, halkımız bize çok büyük bir destek vermiştir. Ben Haliliye Belediyesini yüzde 72 oy desteğiyle Türkiye 2. yapmıştım.  Ne varsa hepsini gerçekleştirdik. Gerçekleştirmeye gayret ettik, çalıştık. Dürüst, adil, şeffaf, katılımcı bir anlayışla belediyeyi birlikte yöneteceğiz. Halkımızın da seçim öncesinde bize vermiş olduğu desteği, göstermiş olduğu güveni, 5 yıl boyunca sürdürdü. Ben de halkımıza teşekkür ediyorum. 5 yıl sonra emanetimizi 31 Mart gece saat 12'ye kadar bize emanet edilmiş görevi, ilk gün kü aşkla ilk gün ki heyecanla, ilk gün ki halkımıza hizmet ve gayretimizle devam ediyoruz. Çalışırken hep adil olacağımızı ifade etmiştik. Ve bu adaletimiz tüm hizmetimize yansımıştır. Kırsal mahallelerimizde çok amaçlı kültürel işler yaptık ama o kırsal mahallemizde kimlerin yaşadığı hiç dikkate alınmadan sadece adalet ölçüsünde çalıştık, nüfusu baz aldık. Kırsal mahallemizde yol çalışmasında doğudan başlamışsak batıya doğru, kuzeyden başlamışsak güneye doğru atlamadan, seçmeden, ayırmadan hizmetler yaptık. İçinde bulunduğumuz 12 bin metre kare kapalı alan var. Gençlik geleceğimizdir dedik, biz çalışmalarımızın hepsinde halkımızın itibarını, muhabbetini desteklemek, bu amaçla halkımıza ev sahibi anlayışıyla hareket ettik.” Dedi.

“Bizim yıllara göre bütçemiz var, Bizim buradaki yapmış olduğumuz çalışmalar içerisinde bazı kurum ve kuruluşlardan alacaklarımız var. Aynı şekilde ilerde tahsil edeceğimiz alacaklarımız var ve şimdiye kadar yapmış olduğumuz tahsilata 140 milyon TL ve dışarda alacaklarımız, geçmiş yıllar itibariyle 60 milyon ve 23 milyonda 2019 yılında alacağımız var ama bu iller Bankası’ndan gelen paylar da birlikte yapmış olduğumuz hizmetler ile birlikte çıkan rakamlardır. Rakamsal manasında bilgiler; her gün ödeme yaptık, her gün ödeme yaptığımız için vatandaşlarımız bize iş yaparken finans masrafı diye bir masrafı koymadılar ve belediyenin uygulamasından dolayı da başka adlar altında da bir masraf koymadılar dolayısıyla biz yapmış olduğumuz işleri ucuza yaptırmış olduk. Bu yıl içerisinde 60 milyon alacağımız var çeşitli kurum ve kuruluşlarla mahsuplaşmalarımız var; ŞUSKİ ile büyükşehirden mahsuplaşmamız var bu bakımdan ben bir rakam ifade edersem sonunda farklı bir rakam olursa ortada mahcup oluruz.” Diye konuştu.

Öte yandan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol basın mensuplarıyla beraber Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezini gezdi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195