Title of a News Article

Demirkol, Ankara'ya çıkarma yaptı

.

 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, “İpekyolu’nda El Sanatları” sergisi kapsamında gittiği Ankara’da Bakan Faruk Çelik ve Milletvekillerini ziyaret etti.

Haliliye Belediyesi’nin Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezlerinin, Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın ‘Sosyal Etkileşim Mali Destek Programı’ (SEP) projesi çerçevesinde hazırladığı el sanatları ürünlerinin sergilendiği “İpekyolu’nda El Sanatları” sergisi, geçen 10- 12 Aralık 2015 tarihlerinde Ankara’da Altındağ Belediyesi’nin Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Sanat Merkezi Galerisi’nde gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Ankara’da bulunan Başkan Fevzi Demirkol, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçerek Gaziantep ve Şanlıurfa milletvekillerini ziyaret etti. Başkan Demirkol, beraberinde Haliliye Belediye Meclis üyeleri Aysel Göncü ve Hande Çankaya ile birlikte ilk olarak Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ı ziyaret etti. Başkan Demirkol, daha sonra beraberinde Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezleri’nde görevli öğreticiler ve kursiyerler ile meclis üyeleriyle birlikte AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve Halil Özcan ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel’i ziyaret etti. Başkan Demirkol, ziyaretleri kapsamında Haliliye Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili ve Ankara’da gerçekleştirilen “İpekyolu’nda El Sanatları” sergisiyle ilgili milletvekillerine bilgiler verdi.

 

BAKAN ÇELİK’İ ZİYARET ETTİLER

Başkan Fevzi Demirkol ile belediye bünyesinde hizmet veren Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezi’ndeki kursiyerler ile eğitim uzmanları, daha sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaret etti.  Bakanlık binasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Demirkol, Bakan Çelik’e Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na atanmasından dolayı hayırlı olsun temennilerini iletti.

Haliliye Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan Başkan Demirkol, Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezi’nin faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek’in de hazır bulunduğu ziyaretin anısına Başkan Demirkol, Bakan Çelik’e, kursiyerler tarafından hazırlanmış olan filografi yöntemi ile yapılmış kuğu motifli bir tablo hediye etti.

 

KURSİYERLER ATÖLYE ÇALIŞMALARINA KATILDI

Öte yandan Ankara’da bulunan Haliliye Belediyesi Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezleri’nde görevli öğreticiler ile kursiyerler, Altındağ Belediyesi’nin Güneşevler Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezi’nde atölye çalışmalarına katıldı. Atölye çalışmaları kapsamında Haliliyeli kadınlar, hediyelik sabun yapımını öğrenip, çeşitli branşlar hakkında eğitmenlerden bilgiler aldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER