Title of a News Article

Demirkol, çocukları sevindirdi

 Demirkol, çocukları sevindirdi
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Meclis Üyesi arkadaşları ve Birim Müdürleri ile beraber Bayram Ziyaretlerinin en anlamlı ve en önemlisi dediği Sabancı Kız yetiştirme Yurdunda gerçekleştirdi. Yurtta kalan çocukları ziyaret edip,  hediyelerle sevindiren Başkan Demirkol, çocuklarla tek tek sohbet etti.

Başkan Demirkol,  yurt ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Bizim için önceliği daha fazla olan yetiştirme yurdumuzu ziyaret ettik, orda çalışan personelimizle ve orda barınan çocuklarımızla bayramlaştık, bayramı burada manasını biraz daha fazla idrak etmiş anlamış oluyoruz. Bu nedenle bize bu imkanı sağlayan yetiştirme yurdu müdüründen hizmetlisine kadar yöneticilerimizin hepsine teşekkür ediyoruz. Buradaki çocuklara bir aile nizamı içerisinde baktıkları inancımızı muhafaza ediyoruz, inşallah bu inancımızı daha sonraki çalışmaları ile daha kuvvetlendireceklerdir” dedi.

“Haliliye Belediyesi olarak Belediye Meclis Üyelerimizle ve Belediye çalışanlarımızla birlikte en anlamlı ziyaretimizi yaptığımızı düşünüyoruz” diyen Demirkol, konuşmasında şunları kaydetti;

“Burada kalan çocuklarımıza bayramlık kıyafet getirdik, çalışanlarımızdan da ihtiyaç duyanlara birer koli kuru gıda paketi getirdik, çocuklarımız bu elbiselerini sağlıkla huzur içerisinde giysinler. Haliliye’ye, Şanlıurfa’ya tüm Türkiye’ye tüm Müslüman alemine hayırlı bayramlar diliyoruz, bayramın bizlere hüzünlerimizin son bulmasını sevinçlerimizin çoğalmasını cenabı haktan temenni ediyoruz, dualarımız bu şekilde, Allah bizi nice bayramlara sağlıkla huzurla mutlulukla kavuştursun” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 14:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
kadir başak
kadir başak - 10 yıl Önce

Urfa başkanlarinin maşallahi var ne büyük projeler üretip hizmet ediyorlar aman tifi tifi tifi nazar degmesinn

SIRADAKİ HABER

banner195