Title of a News Article

Demirkol: Devteşti'nde 10 yıla hizmet edecek yollar yaptık

Demirkol: Devteşti'nde 10 yıla hizmet edecek yollar yaptık
banner206
 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesi’nde henüz yapılaşmanın bulunmadığı alanlarda devam ettirilen yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Devteşti Mahallesi’nde gelecek 10 yıla hizmet edecek yollar açtıklarını anlatan Başkan Demirkol, “yeni yollar yaparak, vatandaşların işini kolaylaştırıyoruz” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde meclis üyeleri, birim müdürleri ve teknik personeller ile birlikte Devteşti Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’nce henüz yapılaşmanın olmadığı alanlarda sürdürülen yol açma çalışmalarını inceledi. Yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler alan Başkan Demirkol’a incelemeleri sırasında Devteşti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş de eşlik etti. Çalışmaları inceleyip, işçilerle görüşen Başkan Demirkol, sürdürülen çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Devteşti Mahallesi’nin nüfus olarak Haliliye’nin en büyük mahallesi olduğunu anlatan Başkan Demirkol, açıklamasında şunları söyledi:

“Devteşti Mahallemizde yapılaşmanın henüz başlamadığı yerlerde vatandaşlarımızın inşaat çalışmalarına hız vermesi açısından yeni yollar açıyoruz. 2014 yılından beri devam ettiğimiz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün bu yol çalışmalarını meclis üyelerimiz Sayın Emin Coşkun, Mehmet Keskin, İsmail Güneş ve Feyyat Akbaş ile birlikte inceleme imkanı bulduk. Devteşti Mahalle Muhtarımız Sayın Müslüm Güneş bize eşlik etti. Devteşti Mahallemiz, nüfus itibariyle Haliliye’nin en büyük mahallesi. Devteşti Mahallemiz Türkiye’nin birçok beldesinden, bir kısım ilçenin nüfusundan daha fazladır. Bu bakımdan Devteşti Mahallemizdeki çalışmalarımız ilk günden beri devam etmektedir ve devam edecektir.”

“GELECEK 10 YIL HİZMET EDECEK YOLLAR YAPTIK”

Başkan Fevzi Demirkol, açıklamasının devamında yükseltileri indirerek, yeni yolları açtıklarını anlattı. Gelecek 10 yıl hizmet edecek yeni yollar açtıklarını anlatan Başkan Demirkol, açıklamasının şöyle tamamladı:

“İnşallah Devteşti Mahallemizde yeni açacağımız yol kalmayacak. Biz bu yolları daha sonrasına, bizden sonraki 10 senesine hizmet edecek şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu yollarda kırmızı kot uygulamasına göre, neredeyse tepeleri aşağıya indiriyoruz. Bu kırmızı kot uygulamasına göre daha sonrasında dolgu yaparak, vatandaşlarımızın inşaat çalışmalarını bu bölgede sürdürmesini sağlıyoruz. Bu çalışmalar nedeniyle Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarımıza, bana refakat eden meclis üyelerimize, çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”

Başkan Demirkol, incelemelerinin ardından mahalleden ayrılırken; Devteşti Mahallesi’ndeki programında Belediye Meclis üyelerinden Emin Coşkun, Feyyat Akbaş, İsmail Güneş ve Mehmet Keskin katıldı.

DEVTEŞTİ’NDE 62 YENİ YOL AÇILDI

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Devteşti Mahallesi’ndeki yeni sokak ve yol açma çalışmaları kapsamında, bugüne kadar 62 yeni yol açtı. Halen devam eden çalışmalarda, yol açma işlemi biten sokaklarda yollar stabilize malzemeyle kaplanarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2017, 14:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali veli
ali veli - 7 yıl Önce

haliliye de ilaç ihalesi kim aldı neden haliliyedeki sinekler ölmüyor....

SIRADAKİ HABER

banner195