Title of a News Article

Demirkol GAP Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti

Demirkol GAP Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti
banner206
 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, GAP Muhtarları Derneği’ne üye mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun, talep ve önerilerini dinledi.

GAP Muhtarları Derneği binasına giden Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u, Dernek Başkanı ve Yeşildirek Mahalle Muhtarı Ali Demir ile Haliliye ve Eyyübiye ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları karşıladı. Başkan Demirkol, mahalle muhtarlarının kendisine aktardığı sorun, talep ve önerileri not alıp iletilerin çözüme kavuşturulması için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol’un her konuda kendilerine yardımcı olduğunu ifade eden GAP Muhtarları Derneği Başkanı Ali Demir, “Haliliye Belediye Başkanı bizim misafirimiz oldu. Muhatlarımızla beraber istişare yaptık. Çok güzel bir istişare oldu. Sorunlarımızı hepsini kendisine tek tek ilettik. Bizi dinledi ve geldiği için Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bu sorunlarımız en kısa sürede çözüme kavuşacaktır” diye konuştu.

Muhtarlarla geçmişten gelen bir dostluklarının olduğunu belirten Başkan Demirkol ise şunları söyledi:

“GAP Muhtarlar Derneği’ni ziyarettik. Kendileriyle geçmişten gelen bir dostluğumuz var. Bir kısmı Haliliye, bir kısmı ise Eyyübiye ilçemizdeki mahalle muhtarları. Bizim gönlümüzde sınır olmadığı için gönlümüzde hudut olmadığı için hep birlikte Urfa’nın meselelerini, sıkıntılarını konuştuk. Bunlara çözüm aradık. İnşallah çok yakın bir gelecekte bugün konuştuğumuz meselelerin çözülmesiyle birlikte yine tekrar aralarında olacağız. Bu defa, daha ileri düzeyde yapacağımız hizmetleri konuşacağız. Bundan sonra Urfa’nın nasıl tanıtılması, ufkumuzun biraz daha genişlemesi konusunda istişare edeceğiz. Fikirlerini alacağız. Sadece sıkıntılarını, sorunlarını değil, kendilerinin öneri ve fikirlerini de alacağız.”

Konuşmaların ardından Başkan Demirkol ile mahalle muhtarları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2014, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195